Minikler yeni yıla keyifle başladı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2024 - 16:28, Güncelleme: 02.01.2024 - 16:28
 

Minikler yeni yıla keyifle başladı

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim alan öğrenciler için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde eğlence düzenlendi. Minikler gerçekleştirilen aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı Gürsu, Hurma, Toros ve Uncalı kreşlerinde eğitim alan çocuklar yeni yıla keyifle başladı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklara özel gerçekleştirilen etkinlik, palyaço gösterisi ile başladı. Çocuklar daha sonra gerçekleştirilen kar partisi ve şişme oyun parkurunda doyasıya eğlendi. Zaman zaman sahneye çıkarak gösterilere ortak olan minikler, arkadaşlarını alkışlamayı da ihmal etmedi.    Çocuklar için hazırladıkları her etkinliğin renkli görüntülere sahne olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Kreşlerimizde eğitim alan çocuklarımızla keyifli vakit geçirmek, onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın yüzü her zaman gülsün” dedi. 
Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim alan öğrenciler için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde eğlence düzenlendi. Minikler gerçekleştirilen aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı Gürsu, Hurma, Toros ve Uncalı kreşlerinde eğitim alan çocuklar yeni yıla keyifle başladı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklara özel gerçekleştirilen etkinlik, palyaço gösterisi ile başladı. Çocuklar daha sonra gerçekleştirilen kar partisi ve şişme oyun parkurunda doyasıya eğlendi. Zaman zaman sahneye çıkarak gösterilere ortak olan minikler, arkadaşlarını alkışlamayı da ihmal etmedi. 
  Çocuklar için hazırladıkları her etkinliğin renkli görüntülere sahne olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Kreşlerimizde eğitim alan çocuklarımızla keyifli vakit geçirmek, onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın yüzü her zaman gülsün” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.