Miniklerden sahil temizliği

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.03.2024 - 11:13, Güncelleme: 05.03.2024 - 11:13
 

Miniklerden sahil temizliği

Antalya'da minik öğrenciler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde temizlik yaptı.

haberimizvar.net- Muratpaşa ilçesindeki Fatmagül Özpınar İlkokulu’nda okuyan 2’nci sınıf öğrencileri, yaz aylarında keyifle vakit geçirdikleri Konyaaltı Plajları’nda bu sefer temizlik yaptı. Ellerinde çöp poşetleriyle sahili tarayan minikler, sahilde yürüyüş yapanlar tarafından da tebrik aldı. Küçük yaşlarda çevre bilincinin oluşması için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten öğretmen Zülbiye Şahbaz, belirli dönemlerde öğrencileri sahile getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Şahbaz, “Öğrencilerimize çevre koruma bilincini kazandırmak istedik. Çocuklarımız, sahilde temizlik etkinliğe katılarak farkındalık yarattı" dedi. Yaklaşık 2 saat alanda dolaşan minikler, sahilden daha çok pet şişe ve teneke atık topladı. 
Antalya'da minik öğrenciler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde temizlik yaptı.

haberimizvar.net- Muratpaşa ilçesindeki Fatmagül Özpınar İlkokulu’nda okuyan 2’nci sınıf öğrencileri, yaz aylarında keyifle vakit geçirdikleri Konyaaltı Plajları’nda bu sefer temizlik yaptı. Ellerinde çöp poşetleriyle sahili tarayan minikler, sahilde yürüyüş yapanlar tarafından da tebrik aldı. Küçük yaşlarda çevre bilincinin oluşması için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten öğretmen Zülbiye Şahbaz, belirli dönemlerde öğrencileri sahile getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Şahbaz, “Öğrencilerimize çevre koruma bilincini kazandırmak istedik. Çocuklarımız, sahilde temizlik etkinliğe katılarak farkındalık yarattı" dedi.

Yaklaşık 2 saat alanda dolaşan minikler, sahilden daha çok pet şişe ve teneke atık topladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.