Miniklerden Venüs heykellerine ilgi

GÜNDEM 04.10.2020 - 16:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Miniklerden Venüs heykellerine ilgi

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan altın renkli Venüs heykellerini sokakta gören minik çocuklar, aileleriyle birlikte Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) gelip, giydikleri renkli kostümlerle heykeller arasında fotoğraf çektirdi.

HABERİMİZVAR.NET-Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan Tunç ailesi, hafta sonu tatili için Antalya'ya geldi. Solin (5), Ezmira (6) adlı çocukların, Antalyaspor Kavşağı'nda gördüğü altın renkli Venüs heykellerini merak etmesi üzerine baba Ramazan Tunç, kızlarını festival alanı AKM'ye getirdi. Animasyon film karakterlerinin kostümlerini giyen minikler, AKM önünde bulunan Venüs heykellerinin arasında heyecanla fotoğraf çektirdi.   'ONLAR İÇİN GÜZEL SÜPRİZ OLDU' Ramazan Tunç, “Kızım Elmira'nın bugün doğum günü. Kızlarımızı gezdirmek için gezmeye Antalya'ya geldik. Caddelere konan Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan altın renkli Venüs heykelleri kızlarımın dikkatini çekti. Ben de hem meraklarını gidermek hem de festival ortamını görmeleri için AKM'ye getirdim. Renkli kostümleriyle heykellerin arasında heyecanla fotoğraflarını çektik. Onlar için güzel bir sürpriz oldu" dedi. 
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan altın renkli Venüs heykellerini sokakta gören minik çocuklar, aileleriyle birlikte Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) gelip, giydikleri renkli kostümlerle heykeller arasında fotoğraf çektirdi.

HABERİMİZVAR.NET-Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan Tunç ailesi, hafta sonu tatili için Antalya'ya geldi. Solin (5), Ezmira (6) adlı çocukların, Antalyaspor Kavşağı'nda gördüğü altın renkli Venüs heykellerini merak etmesi üzerine baba Ramazan Tunç, kızlarını festival alanı AKM'ye getirdi. Animasyon film karakterlerinin kostümlerini giyen minikler, AKM önünde bulunan Venüs heykellerinin arasında heyecanla fotoğraf çektirdi.

 

'ONLAR İÇİN GÜZEL SÜPRİZ OLDU'

Ramazan Tunç, “Kızım Elmira'nın bugün doğum günü. Kızlarımızı gezdirmek için gezmeye Antalya'ya geldik. Caddelere konan Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan altın renkli Venüs heykelleri kızlarımın dikkatini çekti. Ben de hem meraklarını gidermek hem de festival ortamını görmeleri için AKM'ye getirdim. Renkli kostümleriyle heykellerin arasında heyecanla fotoğraflarını çektik. Onlar için güzel bir sürpriz oldu" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.