Mobil Sağlık Merkezi kanser taraması yapıyor

SAĞLIK 02.11.2023 - 15:21, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:21
 

Mobil Sağlık Merkezi kanser taraması yapıyor

Kepez Belediyesi, Mobil Sağlık Merkezi ile Santral Mahallesi sakinlerini kanser tarama ve göz sağlığı taraması hizmetiyle buluşturdu.

haberimizvar.net- Mobil Sağlık Merkezi ile yola çıkan Kepez Belediyesi, Antalya’nın dört bir tarafına sağlık hizmeti taşıyor. Kepez Belediyesi, Mobil Sağlık Merkezi ile Santral Mahallesi sakinlerini de meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser tarama ve göz sağlığı tarama hizmetiyle buluşturdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Santral Mahallesi’nde kanser taraması ve göz sağlığı taraması yapılan iki ayrı Mobil Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü, sağlık personellerine kolaylık diledi, kanser taraması için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Meme kanseri taraması hizmetinden  40-69 yaş, Rahim Ağzı Kanseri taramasından 30-65, Bağırsak Kanser taramasından 50-70 yaş arasındaki kişiler yararlanabiliyor. Göz sağlığı taramasında da görme bozuklukları ve göz tansiyonu ölçümü yapılıyor. Kepez Belediyesi’nin kanser ve göz sağlığı tarama hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Belediye Sağlık Merkezi’nin (0242) 338 11 22 nolu telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.
Kepez Belediyesi, Mobil Sağlık Merkezi ile Santral Mahallesi sakinlerini kanser tarama ve göz sağlığı taraması hizmetiyle buluşturdu.

haberimizvar.net- Mobil Sağlık Merkezi ile yola çıkan Kepez Belediyesi, Antalya’nın dört bir tarafına sağlık hizmeti taşıyor. Kepez Belediyesi, Mobil Sağlık Merkezi ile Santral Mahallesi sakinlerini de meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser tarama ve göz sağlığı tarama hizmetiyle buluşturdu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Santral Mahallesi’nde kanser taraması ve göz sağlığı taraması yapılan iki ayrı Mobil Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü, sağlık personellerine kolaylık diledi, kanser taraması için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Meme kanseri taraması hizmetinden  40-69 yaş, Rahim Ağzı Kanseri taramasından 30-65, Bağırsak Kanser taramasından 50-70 yaş arasındaki kişiler yararlanabiliyor. Göz sağlığı taramasında da görme bozuklukları ve göz tansiyonu ölçümü yapılıyor.

Kepez Belediyesi’nin kanser ve göz sağlığı tarama hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Belediye Sağlık Merkezi’nin (0242) 338 11 22 nolu telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.