Mor şemsiyeli buluşma

GÜNDEM 08.03.2022 - 18:45, Güncelleme: 08.03.2022 - 18:45
 

Mor şemsiyeli buluşma

Antalya’da kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği mor şemsiyeli yürüyüşle Konyaaltı Varyantı’nda buluştu.

haberimizvar.net-Antalya’da kadınlar, ayrımcılığa, eşitsizliğe, şiddete karşı yürüyüş yapmak için Konyaaltı Varyantı’nda bir araya geldi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Antalya’mızdan, Türkiye’ye ve dünyaya 8 Mart’ta dayanışma içinde olduğumuzun, bütün dünya kadınlarının 8 Mart gününü selamladığımızın mesajını vermek istiyoruz” şeklindeki çağrısı ile düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu  “Şiddete ve ayrımcılığa hayır” diyen yüzlerce kadın,  Konyaaltı Varyantı’ndan, Atatürk Parkı’nda Türkan Saylan Anıtı’nın da bulunduğu meydana kadar sloganlarla ilerledi. 2 kilometre boyunca devam eden yürüyüşe katılan kadınlara kaldırımlardan ve balkonlardan da destek verildi.
Antalya’da kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği mor şemsiyeli yürüyüşle Konyaaltı Varyantı’nda buluştu.

haberimizvar.net-Antalya’da kadınlar, ayrımcılığa, eşitsizliğe, şiddete karşı yürüyüş yapmak için Konyaaltı Varyantı’nda bir araya geldi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Antalya’mızdan, Türkiye’ye ve dünyaya 8 Mart’ta dayanışma içinde olduğumuzun, bütün dünya kadınlarının 8 Mart gününü selamladığımızın mesajını vermek istiyoruz” şeklindeki çağrısı ile düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu 

“Şiddete ve ayrımcılığa hayır” diyen yüzlerce kadın,  Konyaaltı Varyantı’ndan, Atatürk Parkı’nda Türkan Saylan Anıtı’nın da bulunduğu meydana kadar sloganlarla ilerledi. 2 kilometre boyunca devam eden yürüyüşe katılan kadınlara kaldırımlardan ve balkonlardan da destek verildi.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.