Motorcu: İYİ Parti İl Başkan adayıyım

SİYASET 16.12.2022 - 17:33, Güncelleme: 16.12.2022 - 19:44
 

Motorcu: İYİ Parti İl Başkan adayıyım

haberimizvar.net’in ‘İYİ’ler o ofiste neyin pazarlığını yaptı?” kulis haberinin ardından Kepez Kurucu İlçe Başkanı Doktor Hayri Tolga Motorcu gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- 15 Ocak 2022 tarihinde yapılacak İYİ Parti Antalya İl Kongresi öncesi yaşanan krizlerle ilgili parti içi demokrasiyi savunanlar suskunluğunu bozdu. İYİ Parti Kepez Kurucu İlçe Başkanı Doktor Hayri Tolga Motorcu, genel başkan danışmanı Ömer Karakaş’la Antalya Su Otel’de yaptığı görüşmede il başkan adayı olduğunu açıkladığını söyledi. PARTİ YÖNETİCİME, MİLLETVEKİLLERİME SÖYLEDİM Motorcu, yaşananları şöyle anlattı: “Genel başkan danışmanı Ömer Karakaş’la Su Otel’de başbaşa görüşmemde il başkan adaylığımı deklare ettim. Diğer aday arkadaşlarımın da beni desteklediğini eğer onun bildiği, benim bilmediğim bir adayı varsa bizim ekibe katılabileceğini, tecrübemizden yararlanabileceğini belirttim. Görüşmemizde ayrıca önemli olanın Millet İttifakı’nın seçimlerden başarı ile çıkması olduğunun altını çizdim. Yerelde başkan bir partili yöneticiyle görüşmem olmadı. Daha sonra Genel Merkez Teşkilat Genel Koordinatörü Süleyman Sırrı Özdolap’a il başkanlığımla ilgili bilgi verdim. Antalya Milletvekilimiz Hasan Subaşı’na il başkan adaylığımla ilgili görüşme yaptım. Subaşı da bana, tam destek verdiğini hatta oyunu da bana vereceğini söyledi.  Milletvekilimiz Feridun Bahşi ise, tecrübemin olduğunu, adaylığımı olumlu karşıladığını, Antalyalı olmam, teşkilatın içinden gelen biri olduğumu belirterek, destek vereceğini dile getirdi. KABAAĞAÇ İLE BİRLİKTE YOL ALIYORUZ Başka bir yerde, başka bir görüşmem olmadı. Adnan Kabaağaç il başkan adaylığından bana destek vermek için çekilerek, desteğini verdi. Birlikte yol alıyoruz. Başka arkadaşların da il başkan adaylığı için yola çıkmasını parti içi demokrasi adına doğru buluyorum. İl başkan adaylığı için çıkan ve çıkmak için hazırlık yapan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”    
haberimizvar.net’in ‘İYİ’ler o ofiste neyin pazarlığını yaptı?” kulis haberinin ardından Kepez Kurucu İlçe Başkanı Doktor Hayri Tolga Motorcu gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- 15 Ocak 2022 tarihinde yapılacak İYİ Parti Antalya İl Kongresi öncesi yaşanan krizlerle ilgili parti içi demokrasiyi savunanlar suskunluğunu bozdu. İYİ Parti Kepez Kurucu İlçe Başkanı Doktor Hayri Tolga Motorcu, genel başkan danışmanı Ömer Karakaş’la Antalya Su Otel’de yaptığı görüşmede il başkan adayı olduğunu açıkladığını söyledi.

PARTİ YÖNETİCİME, MİLLETVEKİLLERİME SÖYLEDİM

Motorcu, yaşananları şöyle anlattı: “Genel başkan danışmanı Ömer Karakaş’la Su Otel’de başbaşa görüşmemde il başkan adaylığımı deklare ettim. Diğer aday arkadaşlarımın da beni desteklediğini eğer onun bildiği, benim bilmediğim bir adayı varsa bizim ekibe katılabileceğini, tecrübemizden yararlanabileceğini belirttim. Görüşmemizde ayrıca önemli olanın Millet İttifakı’nın seçimlerden başarı ile çıkması olduğunun altını çizdim.

Yerelde başkan bir partili yöneticiyle görüşmem olmadı. Daha sonra Genel Merkez Teşkilat Genel Koordinatörü Süleyman Sırrı Özdolap’a il başkanlığımla ilgili bilgi verdim. Antalya Milletvekilimiz Hasan Subaşı’na il başkan adaylığımla ilgili görüşme yaptım. Subaşı da bana, tam destek verdiğini hatta oyunu da bana vereceğini söyledi.  Milletvekilimiz Feridun Bahşi ise, tecrübemin olduğunu, adaylığımı olumlu karşıladığını, Antalyalı olmam, teşkilatın içinden gelen biri olduğumu belirterek, destek vereceğini dile getirdi.

KABAAĞAÇ İLE BİRLİKTE YOL ALIYORUZ

Başka bir yerde, başka bir görüşmem olmadı. Adnan Kabaağaç il başkan adaylığından bana destek vermek için çekilerek, desteğini verdi. Birlikte yol alıyoruz. Başka arkadaşların da il başkan adaylığı için yola çıkmasını parti içi demokrasi adına doğru buluyorum. İl başkan adaylığı için çıkan ve çıkmak için hazırlık yapan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.