Motorize ekip işbaşında

GÜNDEM 28.06.2020 - 14:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Motorize ekip işbaşında

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Konyaaltı Sahili'nde 112 Motosikletli Acil Sağlık Ekipleri, hizmete başladı.

haberimizvar.net- Sahil boyunca devriye gezen motosikletli sağlıkçılar, rahatsızlananlara anında müdahale ediyor. Antalya 112 Motosikletli Acil Sağlık Ekipleri, normalleşme sürecinin başladığı 1 Haziran itibarıyla Konyaaltı Sahili'nde işbaşı yaptı. Konyaaltı BeachPark içinde bulunan 112 İlk Yardım İstasyonu da hizmet vermeye başladı.   EK TEDBİRLER ALINDI Turizmin başkenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaz sezonuyla birlikte halk sağlığı için ek tedbirler alındı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Konyaaltı Sahili'nde hizmet vermeye başlayan 112 Motosikletli Acil Sağlık Ekipleri, Varyant'tan Boğaçayı'na kadar olan sahil boyunca vakalara hızlı müdahale edebiliyor. Sahil boyunca devriye gezen motosikletli sağlık ekipleri, sıcak çarpması ve boğulma başta olmak üzere rahatsızlık geçirenlere gerekli müdahaleyi yapıyor.   150 VAKAYA MÜDAHALE Motosikletli sağlık ekibinde 2 paramedik ve 2 acil tıp teknikeri görev yapıyor. Ekipler Varyant'tan Boğaçayı'na kadar olan bölümde herhangi bir vakaya 3 ile 4 dakika içinde ulaşabiliyor. 09.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veren ekipler, 1 Haziran'dan bugüne kadar yaklaşık 150 vakaya müdahale etti. Sağlık ekipleri, daha çok sıcak havadan etkilenenlere müdahale ettiklerini söyledi.    
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Konyaaltı Sahili'nde 112 Motosikletli Acil Sağlık Ekipleri, hizmete başladı.

haberimizvar.net- Sahil boyunca devriye gezen motosikletli sağlıkçılar, rahatsızlananlara anında müdahale ediyor. Antalya 112 Motosikletli Acil Sağlık Ekipleri, normalleşme sürecinin başladığı 1 Haziran itibarıyla Konyaaltı Sahili'nde işbaşı yaptı. Konyaaltı BeachPark içinde bulunan 112 İlk Yardım İstasyonu da hizmet vermeye başladı.

 

EK TEDBİRLER ALINDI

Turizmin başkenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaz sezonuyla birlikte halk sağlığı için ek tedbirler alındı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Konyaaltı Sahili'nde hizmet vermeye başlayan 112 Motosikletli Acil Sağlık Ekipleri, Varyant'tan Boğaçayı'na kadar olan sahil boyunca vakalara hızlı müdahale edebiliyor. Sahil boyunca devriye gezen motosikletli sağlık ekipleri, sıcak çarpması ve boğulma başta olmak üzere rahatsızlık geçirenlere gerekli müdahaleyi yapıyor.

 

150 VAKAYA MÜDAHALE

Motosikletli sağlık ekibinde 2 paramedik ve 2 acil tıp teknikeri görev yapıyor. Ekipler Varyant'tan Boğaçayı'na kadar olan bölümde herhangi bir vakaya 3 ile 4 dakika içinde ulaşabiliyor. 09.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veren ekipler, 1 Haziran'dan bugüne kadar yaklaşık 150 vakaya müdahale etti. Sağlık ekipleri, daha çok sıcak havadan etkilenenlere müdahale ettiklerini söyledi.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.