MSB'den akıllı telefon açıklaması

GÜNDEM 11.01.2024 - 13:49, Güncelleme: 11.01.2024 - 13:49
 

MSB'den akıllı telefon açıklaması

MSB kaynaklarından yapılan son açıklamaya göre, operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı kesinlikle yasaklandı.

haberimizvar.net- Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan basın bilgilendirme toplantısında son bir hafta içerisinde yurt içi ve yurt dışında terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Açıklama TSK’nın terörle mücadelesine kararlılıkla devam edeceği vurgulanırken 2023 yılından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 282’ye ulaştığı açıklandı. AKILLI TELEFON YASAKLANDI Toplantıda yapılan açıklamaya göre, askeri personelin operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı telefon kullanımının kesinlikle yasaklandığı, akıllı telefon kullanımının yaratacağı olumsuz etkiler konusunda askeri personellere farkındalık eğitimlerinin verilmeye başlandığı şu ifadeler ile açıklandı:  
MSB kaynaklarından yapılan son açıklamaya göre, operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı kesinlikle yasaklandı.

haberimizvar.net- Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan basın bilgilendirme toplantısında son bir hafta içerisinde yurt içi ve yurt dışında terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Açıklama TSK’nın terörle mücadelesine kararlılıkla devam edeceği vurgulanırken 2023 yılından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 282’ye ulaştığı açıklandı.

AKILLI TELEFON YASAKLANDI

Toplantıda yapılan açıklamaya göre, askeri personelin operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı telefon kullanımının kesinlikle yasaklandığı, akıllı telefon kullanımının yaratacağı olumsuz etkiler konusunda askeri personellere farkındalık eğitimlerinin verilmeye başlandığı şu ifadeler ile açıklandı:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.