Muammer Aksoy İbradı’da anıldı

GÜNDEM 01.02.2023 - 12:31, Güncelleme: 01.02.2023 - 12:31
 

Muammer Aksoy İbradı’da anıldı

Ankara'da 31 Ocak 1990'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Prof. Dr. Muammer Aksoy, ölümünün 33'üncü yıl dönümünde memleketi Antalya’nın İbradı İlçesi'nde törenle anıldı.

haberimizvar.net- Demokrasi Şehidi Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy 33. ölüm yıl döneminde İbradı Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği eşgüdümünde düzenlenen etkinlikle anıldı.  Tören Atatürk anıtına çelenk, Muammer Aksoy anıtına karanfil sunumuyla başladı.  Ardından konuşmalarla devam etti. İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Atatürk'ün “Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. Ben umudumu hiç kaybetmedim” sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında  "Atatürk'ün yolu; umut, vicdan, akıl, bilim ve fendi. Öyle olduğu için; hem yedi düveli, hem de cehaleti yendi. Manevi mirası, bilimdi. Hayatta en hakiki mürşit bilimdir' dedi. Yolumuz, vicdanla denetlenen bilim yolu olursa; o zaman ölmez hiçbir zaman Muammer Aksoylar. İbradı’lı Cumhuriyet Devrimi şehidimiz Muammer Aksoy hocamızı ve tüm devrim şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Ruhları şâd olsun” ifadeleriyle sonlandırdı. Tören katılımcıların konuşmaları, slayt gösterimi ve konserle devam etti.        
Ankara'da 31 Ocak 1990'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Prof. Dr. Muammer Aksoy, ölümünün 33'üncü yıl dönümünde memleketi Antalya’nın İbradı İlçesi'nde törenle anıldı.

haberimizvar.net- Demokrasi Şehidi Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy 33. ölüm yıl döneminde İbradı Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği eşgüdümünde düzenlenen etkinlikle anıldı. 

Tören Atatürk anıtına çelenk, Muammer Aksoy anıtına karanfil sunumuyla başladı.  Ardından konuşmalarla devam etti. İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Atatürk'ün “Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. Ben umudumu hiç kaybetmedim” sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında  "Atatürk'ün yolu; umut, vicdan, akıl, bilim ve fendi. Öyle olduğu için; hem yedi düveli, hem de cehaleti yendi. Manevi mirası, bilimdi. Hayatta en hakiki mürşit bilimdir' dedi. Yolumuz, vicdanla denetlenen bilim yolu olursa; o zaman ölmez hiçbir zaman Muammer Aksoylar. İbradı’lı Cumhuriyet Devrimi şehidimiz Muammer Aksoy hocamızı ve tüm devrim şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Ruhları şâd olsun” ifadeleriyle sonlandırdı.

Tören katılımcıların konuşmaları, slayt gösterimi ve konserle devam etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.