Mübarek ayı yardımlaşarak geçirelim

YEREL 04.04.2022 - 15:53, Güncelleme: 04.04.2022 - 15:53
 

Mübarek ayı yardımlaşarak geçirelim

- ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'nin ev sahipliğinde düzenlenen İftar programına katıldı. Programda konuşan Vali Yazıcı, "Bu mübarek ayı yardımlaşarak ve fakr-u zaruret içinde bulunan vatandaşlarımıza yardım ederek geçirelim" dedi.

 haberimizvar.net- AESOB Başkanı Adlıhan Dere'nin ev sahipliğinde, esnaf ve vatandaşların katılımı ile geleneksel olarak düzenlenen iftar programı gerçekleştirildi. Programa Vali Ersin Yazıcı'nın yanısıra Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin, belediye başkanları ve davetliler katıldı.   ALLAH TUTTUĞUNUZ ORUÇLARI KABUL ETSİN.   Konuşmasına AESOB Başkanı Dere'ye teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı, "Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin" dedi.     Ramazan ayının Müslümanlar için çok farklı bir atmosfer olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, bu ayda özellikle birlik ve beraberlik içinde paylaşma ve yardımlaşma duygularının zirveye çıktığının altını çizdi.     Vali Yazıcı sözlerine şöyle devam etti;   "İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip olan yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyet daha da arttı. Çünkü Ramazan ayı bereket ayı, Ramazan ayı güzellik ayı, Ramazan ayı ülkemizde komşularımızı, yoksulları herkesi ama herkesi hatırladığımız Peygamber Efendimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' sözünün en çok vücut bulduğu günlerdir. Bu mübarek ayda bizlere düşen en büyük görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşaşıp yaşatmaktır."     Vali Yazıcı, bu ay içinde yardıma muhtaç olan kişilere yardım yapılması çağrısında bulundu.
- ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'nin ev sahipliğinde düzenlenen İftar programına katıldı. Programda konuşan Vali Yazıcı, "Bu mübarek ayı yardımlaşarak ve fakr-u zaruret içinde bulunan vatandaşlarımıza yardım ederek geçirelim" dedi.

 haberimizvar.net-

AESOB Başkanı Adlıhan Dere'nin ev sahipliğinde, esnaf ve vatandaşların katılımı ile geleneksel olarak düzenlenen iftar programı gerçekleştirildi. Programa Vali Ersin Yazıcı'nın yanısıra Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin, belediye başkanları ve davetliler katıldı.

 

ALLAH TUTTUĞUNUZ ORUÇLARI KABUL ETSİN.

 

Konuşmasına AESOB Başkanı Dere'ye teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı, "Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin" dedi.

 

 

Ramazan ayının Müslümanlar için çok farklı bir atmosfer olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, bu ayda özellikle birlik ve beraberlik içinde paylaşma ve yardımlaşma duygularının zirveye çıktığının altını çizdi.

 

 

Vali Yazıcı sözlerine şöyle devam etti;

 

"İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip olan yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyet daha da arttı. Çünkü Ramazan ayı bereket ayı, Ramazan ayı güzellik ayı, Ramazan ayı ülkemizde komşularımızı, yoksulları herkesi ama herkesi hatırladığımız Peygamber Efendimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' sözünün en çok vücut bulduğu günlerdir. Bu mübarek ayda bizlere düşen en büyük görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşaşıp yaşatmaktır."

 

 

Vali Yazıcı, bu ay içinde yardıma muhtaç olan kişilere yardım yapılması çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.