Mücadeleye devam ediyoruz

GÜNDEM 06.07.2021 - 15:15, Güncelleme: 06.07.2021 - 15:15
 

Mücadeleye devam ediyoruz

EYT Marmara Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada mücadeleye devam edeceklerini söyledi

HABER: Dilara Taş:  Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarının yanında hak mücadelelerine dikkat çekti.  Boran özüpak, “Böyle bir topluluğun sesinin gür çıkmasının tek amacı baskı unsuru olarak bir sivil toplum kuruluşunun var olmasından kaynaklı.” dedi. YILMAYACAĞIM  Asla pes etmediğini ve pes etmeyeceğini söyleyen Özüpak, “Pes eden arkadaşlarıma hep dedim ki bu senin davan yılmayacaksın, pes etmeyeceksin.” dedi. 3 Temmuz 2021’de olağanüstü genel kurul düzenlediklerine dikkat çeken Başkan, “Federasyonlaşma süreciyle artık sorumluluğu paylaşma anlamında EYTSYT İstanbul derneğini gönül rahatlığıyla devir edeceğim bir yönetim kuruluna bırakmış olduk. Arzu Lastikçi Başkanlığıyla sürecek olan yönetim bizlerin eksik gördüğünü, bizlerin yaptığının üstüne her zaman artı koyacak. Mücadelemizde var olacak arkadaşlar olduğuna canı gönülden inanıyorum.” şeklinde konuştu.  ÖZÜPAK BU DAVAYI BIRAKTI MI? Olağanüstü genel kuruldan sonra telefonları susmayan Özüpak, “Biz en yakınımızdan da darbe yedik, yıldım ama asla pes etmediğimi dile getiriyorum. Son bir kişi kalana kadar da bu davanın içerisindeyim” diye konuştu.   “DAVAMIZI KANIKSADIK” Özüpak, “Davamızı kanıksadık, eleştiriye açığız hakarete asla tahammül edemeyenleriz eğer varsa olumlu olumsuz bütün eleştirileriniz bekleriz”  diye konuştu. Seçim malzemesi olmaktan bıktıklarını söyleyen Özüpak, “ Bizlere inandığınız sürece muhalefeti iktidar iktidarı muhalefet yapabilecek güçteyiz” diyerek sözlerini tamamladı.
EYT Marmara Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada mücadeleye devam edeceklerini söyledi

HABER: Dilara Taş:  Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarının yanında hak mücadelelerine dikkat çekti.  Boran özüpak, “Böyle bir topluluğun sesinin gür çıkmasının tek amacı baskı unsuru olarak bir sivil toplum kuruluşunun var olmasından kaynaklı.” dedi.

YILMAYACAĞIM 
Asla pes etmediğini ve pes etmeyeceğini söyleyen Özüpak, “Pes eden arkadaşlarıma hep dedim ki bu senin davan yılmayacaksın, pes etmeyeceksin.” dedi. 3 Temmuz 2021’de olağanüstü genel kurul düzenlediklerine dikkat çeken Başkan, “Federasyonlaşma süreciyle artık sorumluluğu paylaşma anlamında EYTSYT İstanbul derneğini gönül rahatlığıyla devir edeceğim bir yönetim kuruluna bırakmış olduk. Arzu Lastikçi Başkanlığıyla sürecek olan yönetim bizlerin eksik gördüğünü, bizlerin yaptığının üstüne her zaman artı koyacak. Mücadelemizde var olacak arkadaşlar olduğuna canı gönülden inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

ÖZÜPAK BU DAVAYI BIRAKTI MI?
Olağanüstü genel kuruldan sonra telefonları susmayan Özüpak, “Biz en yakınımızdan da darbe yedik, yıldım ama asla pes etmediğimi dile getiriyorum. Son bir kişi kalana kadar da bu davanın içerisindeyim” diye konuştu. 

 “DAVAMIZI KANIKSADIK”
Özüpak, “Davamızı kanıksadık, eleştiriye açığız hakarete asla tahammül edemeyenleriz eğer varsa olumlu olumsuz bütün eleştirileriniz bekleriz”  diye konuştu. Seçim malzemesi olmaktan bıktıklarını söyleyen Özüpak, “ Bizlere inandığınız sürece muhalefeti iktidar iktidarı muhalefet yapabilecek güçteyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.