Muğla’dan Erdoğan’a yanıt: Orman bizim sorumluluğumda değil

GÜNDEM 05.08.2021 - 09:56, Güncelleme: 05.08.2021 - 09:56
 

Muğla’dan Erdoğan’a yanıt: Orman bizim sorumluluğumda değil

Yangınların sorumluluğunu belediyelere yükleyen Erdoğan’a yanıt veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, “Yangın şehirlerden ormana sıçrasa suçlanabiliriz. Ama yangın ormandan yerleşimlere sıçrıyor. Orman bizim sorumluluğumuzda değil” dedi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında günlerdir devam eden orman yangınları ile ilgili olarak sorumluluğun belediyelerde olduğunu belirterek, “Yerleşim bölgelerindeki bu tür yangın vesairelerin sorumluluğu büyükşehir belediyelerinin. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’da birinci derecede şehir merkezinde bu işin sorumlusudur. Muğla Büyükşehir Belediyesi birinci derecede onun sorumluluğundadır. İzmir, Aydın, Denizli aynı şekilde sorumluluğundadır. Onlar burada acaba ne tür bir imkan seferber ettiler, şu an ne yapıyorlar” dedi.  YANGIN ORMANDAN ŞEHRE SIÇRIYOR  Erdoğan’ın sözlerine yanıt Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den geldi. Gürün, Emin Çapa’nın sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yangın konusunda bizi suçlamasından çok üzgünüm. Yangın şehirlerden ormana sıçrasa biz suçlanabilirdik. Ama yangın ormandan yerleşimlere sıçrıyor. Orman bizim sorumluluğumuzda değil, ama gene de çalışıyoruz” dedi.  
Yangınların sorumluluğunu belediyelere yükleyen Erdoğan’a yanıt veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, “Yangın şehirlerden ormana sıçrasa suçlanabiliriz. Ama yangın ormandan yerleşimlere sıçrıyor. Orman bizim sorumluluğumuzda değil” dedi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında günlerdir devam eden orman yangınları ile ilgili olarak sorumluluğun belediyelerde olduğunu belirterek, “Yerleşim bölgelerindeki bu tür yangın vesairelerin sorumluluğu büyükşehir belediyelerinin. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’da birinci derecede şehir merkezinde bu işin sorumlusudur. Muğla Büyükşehir Belediyesi birinci derecede onun sorumluluğundadır. İzmir, Aydın, Denizli aynı şekilde sorumluluğundadır. Onlar burada acaba ne tür bir imkan seferber ettiler, şu an ne yapıyorlar” dedi.

 YANGIN ORMANDAN ŞEHRE SIÇRIYOR

 Erdoğan’ın sözlerine yanıt Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den geldi. Gürün, Emin Çapa’nın sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yangın konusunda bizi suçlamasından çok üzgünüm. Yangın şehirlerden ormana sıçrasa biz suçlanabilirdik. Ama yangın ormandan yerleşimlere sıçrıyor. Orman bizim sorumluluğumuzda değil, ama gene de çalışıyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.