Muhalif AKP’li istifa etti

SİYASET 30.10.2019 - 16:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Muhalif AKP’li istifa etti

AKP politikalarına muhalefetiyle gündeme gelen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu

haberimizvar.net Bir süredir AKP politikalarına muhalefetiyle bilinen İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu partinin üst yönetim organlarından olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu  (MKYK) üyeliğinden istifa etti. Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Yeneroğlu ayrıca AKP’den de istifa ettiğini duyurdu. Yeneroğlu, 2-3 yıldan beri parti içerisinde birçok huzursuzluklar yaşadığını, özellikle insan hakları ve demokrasi konusunda sıkıntı yaşadığını hem parti içinde hem de kamuoyuyla paylaştığını söyledi.    İSTİFASINI ERDOĞAN’A VERDİ İnsan hakları ihlallerinin ortadan kaldırılması konusunda partinin gerekli kurullarında eleştirilerini paylaştığını, son iki MKYK toplantısına rahatsızlıklarının karşılık bulmadığını, düzelmeyeceğini düşündüğü için katılmadığını söyledi. 28 Ekim 2019 tarihinde de bu süreci çok fazla sürdürmenin makama karşı saygısızlık olacağını düşündüğünü belirten Yeneroğlu, istifasını Erdoğan’a verdiğini söyledi.           
AKP politikalarına muhalefetiyle gündeme gelen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu

haberimizvar.net Bir süredir AKP politikalarına muhalefetiyle bilinen İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu partinin üst yönetim organlarından olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu  (MKYK) üyeliğinden istifa etti. Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Yeneroğlu ayrıca AKP’den de istifa ettiğini duyurdu. Yeneroğlu, 2-3 yıldan beri parti içerisinde birçok huzursuzluklar yaşadığını, özellikle insan hakları ve demokrasi konusunda sıkıntı yaşadığını hem parti içinde hem de kamuoyuyla paylaştığını söyledi. 

 

İSTİFASINI ERDOĞAN’A VERDİ
İnsan hakları ihlallerinin ortadan kaldırılması konusunda partinin gerekli kurullarında eleştirilerini paylaştığını, son iki MKYK toplantısına rahatsızlıklarının karşılık bulmadığını, düzelmeyeceğini düşündüğü için katılmadığını söyledi. 28 Ekim 2019 tarihinde de bu süreci çok fazla sürdürmenin makama karşı saygısızlık olacağını düşündüğünü belirten Yeneroğlu, istifasını Erdoğan’a verdiğini söyledi. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.