Muhittin Böcek ‘imtina’ etti

EKONOMİ 03.05.2021 - 22:27, Güncelleme: 03.05.2021 - 22:31
 

Muhittin Böcek ‘imtina’ etti

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, alkol satış yasağı kararına, “Turizm şehri olmamız nedeniyle imzalamaktan imtina ediyorum” diye şerh düştü.

HABERİMİZVAR.NET– 21 ilde alkol satışının yasaklanmasında CHP’li belediyelerin de imzasının olması tartışma yarattı. Antalya’da da İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan yasak kararında Tabipler Odası ve Eczacılar Odası’nın ‘şerhinden’ sonra, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek de imzadan imtina etti. Valiliğin sitesinde yayınlanan 30 Nisan tarihli iki maddelik yasak kararında ‘oy çokluğuyla’ alındığı belirtilmiş, kimlerin şerh koyduğu ise açıklanmamıştı.   DAİRE BAŞKANI DA ŞERH KOYDU   Sitede yayınlandıktan sonra ıslak imzaya açılan karar metnine şerh koyan Başkan Böcek, “Turizm şehri olmamız nedeniyle 1. ve 2. maddeleri imzalamaktan imtina ediyorum” diye not düşerek imza attı. Kurulda yer alan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Ramazan Akalın da, “Kararın 1. maddesinde zincir marketlere tanınan hakların küçük esnafımıza ve bayilere de tanınması şerhini koyuyorum” diye yazdı.   
CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, alkol satış yasağı kararına, “Turizm şehri olmamız nedeniyle imzalamaktan imtina ediyorum” diye şerh düştü.

HABERİMİZVAR.NET– 21 ilde alkol satışının yasaklanmasında CHP’li belediyelerin de imzasının olması tartışma yarattı. Antalya’da da İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan yasak kararında Tabipler Odası ve Eczacılar Odası’nın ‘şerhinden’ sonra, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek de imzadan imtina etti. Valiliğin sitesinde yayınlanan 30 Nisan tarihli iki maddelik yasak kararında ‘oy çokluğuyla’ alındığı belirtilmiş, kimlerin şerh koyduğu ise açıklanmamıştı.

 

DAİRE BAŞKANI DA ŞERH KOYDU

 

Sitede yayınlandıktan sonra ıslak imzaya açılan karar metnine şerh koyan Başkan Böcek, “Turizm şehri olmamız nedeniyle 1. ve 2. maddeleri imzalamaktan imtina ediyorum” diye not düşerek imza attı. Kurulda yer alan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Ramazan Akalın da, “Kararın 1. maddesinde zincir marketlere tanınan hakların küçük esnafımıza ve bayilere de tanınması şerhini koyuyorum” diye yazdı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.