Muhittin Böcek kürt düşmanıdır

YEREL 27.04.2021 - 11:12, Güncelleme: 27.04.2021 - 11:12
 

Muhittin Böcek kürt düşmanıdır

Ebru Türel’in ses kayıtlarını gizlice kaydeden Niyazi Ateş’in babası Maksut Ateş’in, o dönem Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Muhittin Böcek ile bir iddiası da dava dosyasına girdi.

haberimizvar.net- Ebru Türel'in, Niyazi Ateş tarafından gizlice çekilen ses kaydını teslim almak üzere buluşulan toplantının ses kayıtları da, 13 sayfalık ek delil olarak mahkeme dosyasında yer aldı. Maksut Ateş,  Muhittin Böcek'in kendisinden daha önce yardım istediğini ileri sürdü.  Ateş, ses kayıtlarına göre, kendisinin AKP'li olmasına karşın, Menderes Türel'in kürtlere yakın olduğunu ve Muhittin Böcek'in ise kendisi gibi kürt düşmanı olduğunu iddia ediyor. Ateş, bundan dolayı CHP'ye destek vereceğini söylüyor.  Ses kaydı pazarlığının yapıldığı toplantıda bulunan Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek'in ise Niyazi Ateş’in kürtlerle ilgili bu sözlerinin 'Hı, hı' diye tasdik etmesi de kayıtlara geçti. CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNİ KULLANIN Ebru Türel'in ses kaydını alan Niyazi Ateş, kendisinin 30 kişilik AK Parti seçim ekibinin içinde yer aldığını ve ses kaydını özel bir toplantıda gizlice elde ettiğini anlatıyor. Babası Maksut Ateş ise bunun bir suç olduğu konusunda Gökhan Böcek'i uyararak, ses kaydının yayılmasında dokunulmazlığı olan milletvekillerini kullanmalarını öneriyor.
Ebru Türel’in ses kayıtlarını gizlice kaydeden Niyazi Ateş’in babası Maksut Ateş’in, o dönem Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Muhittin Böcek ile bir iddiası da dava dosyasına girdi.

haberimizvar.net- Ebru Türel'in, Niyazi Ateş tarafından gizlice çekilen ses kaydını teslim almak üzere buluşulan toplantının ses kayıtları da, 13 sayfalık ek delil olarak mahkeme dosyasında yer aldı.

Maksut Ateş,  Muhittin Böcek'in kendisinden daha önce yardım istediğini ileri sürdü.  Ateş, ses kayıtlarına göre, kendisinin AKP'li olmasına karşın, Menderes Türel'in kürtlere yakın olduğunu ve Muhittin Böcek'in ise kendisi gibi kürt düşmanı olduğunu iddia ediyor. Ateş, bundan dolayı CHP'ye destek vereceğini söylüyor.  Ses kaydı pazarlığının yapıldığı toplantıda bulunan Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek'in ise Niyazi Ateş’in kürtlerle ilgili bu sözlerinin 'Hı, hı' diye tasdik etmesi de kayıtlara geçti.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNİ KULLANIN

Ebru Türel'in ses kaydını alan Niyazi Ateş, kendisinin 30 kişilik AK Parti seçim ekibinin içinde yer aldığını ve ses kaydını özel bir toplantıda gizlice elde ettiğini anlatıyor. Babası Maksut Ateş ise bunun bir suç olduğu konusunda Gökhan Böcek'i uyararak, ses kaydının yayılmasında dokunulmazlığı olan milletvekillerini kullanmalarını öneriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.