Muhtardan cinsel istismar iddiası

GÜNDEM 17.03.2020 - 15:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Muhtardan cinsel istismar iddiası

Alanya’da bir mahallenin muhtarı M.E’nin, aynı mahallede yaşayan 17 yaşındaki kızın evinde akrabaları tarafından suçüstü yakalandığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

haberimizvar.net- Antalya Alanya’da bir mahalle muhtarı M. E.’nin 17 yaşındaki F. D.’yi evinde taciz ederken akrabaları tarafından suçüstü yakalandığı iddia edildi. Muhtar M.E ile 17 yaşındaki F.D’nin tedirgin hareketlerinden şüphelenen yakınlarının takibi sonucu ortaya çıkan olayın çevre baskısı nedeniyle kapatıldığı ileri sürüldü.   POLİS İNCELEME BAŞLATTI   Akdeniz Son Havadis gazetesinden Mehmet Akyol’un haberine göre, F.D.’ye cinsel istismar iddiaları karşısında suçüstü yapan akrabalar sessizliğini korurken, Alanya Kaymakamlığı’na isimsiz şikayetler yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz ay içerisinde babası vefat eden F.D’nin, babasının ikinci evliliğinden olduğu ve anne H. D’nin ise psikolojik sorunlar yaşadığı, birçok ortamda Muhtar M. E’nin kızına cinsel istismarını itiraf ettiği dile getirildi. Muhtar M. E. ve F.D. adındaki genç kız hakkında Alanya Kaymakamlığı ve Çocuk Şube Polisi tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.  
Alanya’da bir mahallenin muhtarı M.E’nin, aynı mahallede yaşayan 17 yaşındaki kızın evinde akrabaları tarafından suçüstü yakalandığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

haberimizvar.net- Antalya Alanya’da bir mahalle muhtarı M. E.’nin 17 yaşındaki F. D.’yi evinde taciz ederken akrabaları tarafından suçüstü yakalandığı iddia edildi. Muhtar M.E ile 17 yaşındaki F.D’nin tedirgin hareketlerinden şüphelenen yakınlarının takibi sonucu ortaya çıkan olayın çevre baskısı nedeniyle kapatıldığı ileri sürüldü.

 

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

 

Akdeniz Son Havadis gazetesinden Mehmet Akyol’un haberine göre, F.D.’ye cinsel istismar iddiaları karşısında suçüstü yapan akrabalar sessizliğini korurken, Alanya Kaymakamlığı’na isimsiz şikayetler yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz ay içerisinde babası vefat eden F.D’nin, babasının ikinci evliliğinden olduğu ve anne H. D’nin ise psikolojik sorunlar yaşadığı, birçok ortamda Muhtar M. E’nin kızına cinsel istismarını itiraf ettiği dile getirildi. Muhtar M. E. ve F.D. adındaki genç kız hakkında Alanya Kaymakamlığı ve Çocuk Şube Polisi tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.