Muhtarlar Günü Kumluca'da da kutlandı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2023 - 12:55, Güncelleme: 19.10.2023 - 12:55
 

Muhtarlar Günü Kumluca'da da kutlandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

haberimizvar.net- Kumluca'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Sungur tarafından anıta çelenk konuldu. Törene Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Duran, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Sungur ile beraberindeki heyet Kaymakam Tekin Erdemir ve Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ziyareti de gerçekleştirdi.
Antalya'nın Kumluca ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

haberimizvar.net- Kumluca'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Sungur tarafından anıta çelenk konuldu. Törene Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Duran, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Sungur ile beraberindeki heyet Kaymakam Tekin Erdemir ve Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ziyareti de gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.