Muhtarlık babadan oğula geçti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.04.2024 - 14:59, Güncelleme: 14.04.2024 - 14:59
 

Muhtarlık babadan oğula geçti

Antalya'da Muratpaşa'nın en eski yerleşim bölgelerinden olan Deniz Mahallesi'nde muhtarlık babadan oğula geçti. 31 Mart'ta seçimi kazanan mahallerinin yeni muhtarı Mehmet Zafer Öztürk, görevi eski muhtar babası Mustafa Öztürk'ten devraldı.

haberimizvar.net- Deniz Mahallesi'nin 15 yıldır muhtarlığını yapan Mustafa Öztürk, yorulması ve sağlık sorunları nedeniyle muhtarlığın yeniden adaylığını koymayacağını açıklamış, mahalle sakinleri de Muratpaşa Belediyesi'nden emekli iki çocuk babası Mehmet Zafer Öztürk'ün aday olmasını teklif etmişti. Yoğun talep üzerine oğlu Öztürk göreve talip oldu. Mehmet Zafer Öztürk'ün karşısına üç gün çıktı. En yakın rakibiyle arasında 90 oy fark olan Öztürk, 728 oyla yaşadığı mahallenin yeni muhtarı seçildi. BABAYA TEŞEKKÜR PLAKETİ Listede yer alan azalar Sami Tecimen, Ömür Kahyaoğlu, Bülent Yıldırım, Dicle Kaçmaz, Cenk Aytuğ, Güzide Demirhan, Ali Küçük, Sadegül Subaycan ile birlikte muhtarlık görevine başlayan Mehmet Zafer Öztürk, mahallesine 15 yıl hizmet veren eski muhtar babası Mustafa Öztürk'ün eli öpüp plaket ve çiçek sunup teşekkür etti. Muhtarlık görevini oğluna devreden Öztürk, "Oğlum azaların ile birlikte yolunuz açık olsun, güzide mahallemize sahip çıkın, çıkışın çözümü için canla başlayın" dedi. MAHALLEDE KOLLAR SIVANDI Muhtarlık görevi babasından satın almanın onurunu, heyecanını yaşadığını ifade eden Mehmet Zafer Öztürk, "Babama muhtarlık yaptığı süre içinde hep yardımcı olmuştum. Mahallemizi çok iyi tanırım, da çok iyi bilirim. Mahalle sakinlerimizle birlikte öncelikle kullanılabilecek yeni park alanları, gençlerimizin spor tesislerine ulaşabilir, diğer sorunlarımızın da çözümü için canla başlayabilseydi" mesajını verdi.
Antalya'da Muratpaşa'nın en eski yerleşim bölgelerinden olan Deniz Mahallesi'nde muhtarlık babadan oğula geçti. 31 Mart'ta seçimi kazanan mahallerinin yeni muhtarı Mehmet Zafer Öztürk, görevi eski muhtar babası Mustafa Öztürk'ten devraldı.

haberimizvar.net- Deniz Mahallesi'nin 15 yıldır muhtarlığını yapan Mustafa Öztürk, yorulması ve sağlık sorunları nedeniyle muhtarlığın yeniden adaylığını koymayacağını açıklamış, mahalle sakinleri de Muratpaşa Belediyesi'nden emekli iki çocuk babası Mehmet Zafer Öztürk'ün aday olmasını teklif etmişti. Yoğun talep üzerine oğlu Öztürk göreve talip oldu. Mehmet Zafer Öztürk'ün karşısına üç gün çıktı. En yakın rakibiyle arasında 90 oy fark olan Öztürk, 728 oyla yaşadığı mahallenin yeni muhtarı seçildi.

BABAYA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Listede yer alan azalar Sami Tecimen, Ömür Kahyaoğlu, Bülent Yıldırım, Dicle Kaçmaz, Cenk Aytuğ, Güzide Demirhan, Ali Küçük, Sadegül Subaycan ile birlikte muhtarlık görevine başlayan Mehmet Zafer Öztürk, mahallesine 15 yıl hizmet veren eski muhtar babası Mustafa Öztürk'ün eli öpüp plaket ve çiçek sunup teşekkür etti. Muhtarlık görevini oğluna devreden Öztürk, "Oğlum azaların ile birlikte yolunuz açık olsun, güzide mahallemize sahip çıkın, çıkışın çözümü için canla başlayın" dedi.

MAHALLEDE KOLLAR SIVANDI

Muhtarlık görevi babasından satın almanın onurunu, heyecanını yaşadığını ifade eden Mehmet Zafer Öztürk, "Babama muhtarlık yaptığı süre içinde hep yardımcı olmuştum. Mahallemizi çok iyi tanırım, da çok iyi bilirim. Mahalle sakinlerimizle birlikte öncelikle kullanılabilecek yeni park alanları, gençlerimizin spor tesislerine ulaşabilir, diğer sorunlarımızın da çözümü için canla başlayabilseydi" mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.