Muratpaşa Belediyespor’da yeni dönem

YEREL 23.06.2021 - 15:31, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:31
 

Muratpaşa Belediyespor’da yeni dönem

Muratpaşa Belediyespor’un yeni başkanı Özcan Yılmaz oldu. Başkan yardımcılıklarına ise Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Şahin seçildi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyespor’un yeni başkanı Özcan Yılmaz oldu. Genel kurulun ardından ilk toplantısını yapan yönetim kurulunda başkan yardımcılıklarına ise Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Şahin seçildi.  Muratpaşa Belediyespor, olağanüstü gerçekleşen genel kurulunun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de gerçekleştirdi. Toplantıda kulüp başkanlığına Özcan Yılmaz seçilirken başkan yardımcılıklarına Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Şahin getirildi. Toplantıda yapılan görev dağılımında Sertaç Güngör voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu. BRANŞ SORUMLULARI BELİRLENDİ Kulübün yeni yönetim kurulu Murat Şimşek, Ahmet Öztürk, Yener Altıntaş, İhsan Özden, Sertaç Güngör, Recep Salih Tetikcan, Hasan Ercüment Taşdemir, Mehmet Akif Barış Çevik’ten oluştu. Kulübün içinde faaliyet gösteren branşlar için yapılan görev dağılımında ise Murat Şimşek ve Sertaç Güngör voleybol, İhsan Özden ve Yusuf Emre Ertugan futbol, Yener Altıntaş jimnastik şube sorumluları olarak görevlendirildi. Hentbol şube sorumluluğunu Özcan Yılmaz, basketbol sorumluluğunu Zühtü Şahin, squash şube sorumluluğunu da Murat Şimşek üstlendi. Barış Çevik kick boks, Ercüment Taşdemir halter, Ahmet Öztürk ve İhsan Özden güreş şube sorumluluğuna getirildi. Ercüment Taşdemir ve Zühtü Şahin yüzme, Özcan Yılmaz dron şube sorumlusu yapıldı. YÖNETİME YENİ İSİMLER KATILDI Yönetime yeni isimlerin katıldığını belirten Kulüp Başkanı Yılmaz, hep birlikte büyük bir uyum içinde hedeflere doğru ilerleyeceklerini söyledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a kulübe her anlamda verdiği destekler dolayısıyla teşekkür eden Yılmaz, şunları söyledi: “Bilindiği üzere bu sezon Kadınlar Voleybol 1. Lig’inden mücadelesine başlayacak bir takım kuruluyoruz. Transferlere başladık. Deneyimli bir antrenörü, Eyüp Emin İmen hocamızı takımın başına getiriyoruz. Şampiyonluğu hedefleyen iddialı bir takım oluşturuyoruz. Bununla birlikte cimnastik, halter ve diğer branşlarda da kulüp faaliyetlerimizi geliştirerek devam edeceğiz. Yeni dönemin hem kulübümüze hem de spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum”.
Muratpaşa Belediyespor’un yeni başkanı Özcan Yılmaz oldu. Başkan yardımcılıklarına ise Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Şahin seçildi.

haberimizvar.net-  Muratpaşa Belediyespor’un yeni başkanı Özcan Yılmaz oldu. Genel kurulun ardından ilk toplantısını yapan yönetim kurulunda başkan yardımcılıklarına ise Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Şahin seçildi.  Muratpaşa Belediyespor, olağanüstü gerçekleşen genel kurulunun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de gerçekleştirdi. Toplantıda kulüp başkanlığına Özcan Yılmaz seçilirken başkan yardımcılıklarına Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Şahin getirildi. Toplantıda yapılan görev dağılımında Sertaç Güngör voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

BRANŞ SORUMLULARI BELİRLENDİ

Kulübün yeni yönetim kurulu Murat Şimşek, Ahmet Öztürk, Yener Altıntaş, İhsan Özden, Sertaç Güngör, Recep Salih Tetikcan, Hasan Ercüment Taşdemir, Mehmet Akif Barış Çevik’ten oluştu. Kulübün içinde faaliyet gösteren branşlar için yapılan görev dağılımında ise Murat Şimşek ve Sertaç Güngör voleybol, İhsan Özden ve Yusuf Emre Ertugan futbol, Yener Altıntaş jimnastik şube sorumluları olarak görevlendirildi. Hentbol şube sorumluluğunu Özcan Yılmaz, basketbol sorumluluğunu Zühtü Şahin, squash şube sorumluluğunu da Murat Şimşek üstlendi. Barış Çevik kick boks, Ercüment Taşdemir halter, Ahmet Öztürk ve İhsan Özden güreş şube sorumluluğuna getirildi. Ercüment Taşdemir ve Zühtü Şahin yüzme, Özcan Yılmaz dron şube sorumlusu yapıldı.

YÖNETİME YENİ İSİMLER KATILDI

Yönetime yeni isimlerin katıldığını belirten Kulüp Başkanı Yılmaz, hep birlikte büyük bir uyum içinde hedeflere doğru ilerleyeceklerini söyledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a kulübe her anlamda verdiği destekler dolayısıyla teşekkür eden Yılmaz, şunları söyledi: “Bilindiği üzere bu sezon Kadınlar Voleybol 1. Lig’inden mücadelesine başlayacak bir takım kuruluyoruz. Transferlere başladık. Deneyimli bir antrenörü, Eyüp Emin İmen hocamızı takımın başına getiriyoruz. Şampiyonluğu hedefleyen iddialı bir takım oluşturuyoruz. Bununla birlikte cimnastik, halter ve diğer branşlarda da kulüp faaliyetlerimizi geliştirerek devam edeceğiz. Yeni dönemin hem kulübümüze hem de spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum”.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.