Muratpaşa İttifakı büyüyor

SİYASET 19.03.2024 - 16:41, Güncelleme: 19.03.2024 - 16:41
 

Muratpaşa İttifakı büyüyor

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da siyasi ayrımları kırdıklarını ve yaşanan beraberliğin tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekilerek CHP’ye katılan Turgut Bucak ve İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa ederek CHP rozeti takan Erdal Özçivi’nin ardından Antalya’da CHP’ye katılımlar devam ediyor.  Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen törenle yeni CHP üyelerine rozetleri takıldı. CHP’ye katılan isimler arasında ocak ayında istifa eden İYİ Parti il yöneticileri Ali Deniz, Mustafa Eser gibi isimler yer alıyor. Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, ülkede güzel yarınların ancak ittifakla mümkün olduğunu söyleyerek katılımların hayırlı olmasını diledi. Uysal, Muratpaşa’da siyasi ayrımları kırdıklarını ve yaşanan beraberliğin tüm Türkiye’ye örnek olacağını da sözlerine ekledi.
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da siyasi ayrımları kırdıklarını ve yaşanan beraberliğin tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekilerek CHP’ye katılan Turgut Bucak ve İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa ederek CHP rozeti takan Erdal Özçivi’nin ardından Antalya’da CHP’ye katılımlar devam ediyor. 


Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen törenle yeni CHP üyelerine rozetleri takıldı. CHP’ye katılan isimler arasında ocak ayında istifa eden İYİ Parti il yöneticileri Ali Deniz, Mustafa Eser gibi isimler yer alıyor. Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, ülkede güzel yarınların ancak ittifakla mümkün olduğunu söyleyerek katılımların hayırlı olmasını diledi. Uysal, Muratpaşa’da siyasi ayrımları kırdıklarını ve yaşanan beraberliğin tüm Türkiye’ye örnek olacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.