Muratpaşa, perlatör dağıtımına devam ediyor

YEREL 24.09.2022 - 10:22, Güncelleme: 24.09.2022 - 10:22
 

Muratpaşa, perlatör dağıtımına devam ediyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi kullanıldığı muslukta yüzde 50’ye yakın su tasarrufu sağlayan perlatörlerin dağıtımına devam ediyor. Bu hafta 10 camide, Cuma Namazı çıkışı ilçe sakinlerine üçer perlatör ücretsiz olarak verildi.

haberimizvar.net- Antalya’da 520 bini aşkın nüfusa sahip Muratpaşa’da belediyenin perlatör olarak da bilinen su tasarruf başlığı dağıtımı devam ediyor. Kullanıldığı muslukta yüzde 50’ye yakın su tasarrufu sağlayan perlatörleri 100 bin eve ulaştırmayı hedefleyen Muratpaşa Belediyesi, bu hafta Cuma Namazı çıkışı 10 camide perlatörleri vatandaşlara dağıttı. Üçerli halde paketlenen perlatörlerden alan Hüseyin Yamacı, Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti, “Ümit Beyin yaptığı iyi olan şeyleri alkışlıyorum. Bunu da almak istiyordum. Tesadüf oldu” dedi.   Başkan Uysal, yaşamın kaynağı suyun nimet olduğunu belirtirken “Bir anlamda geleceğimizi ve bütçemizi korumak için suyu israf etmemek, tasarruflu kullanmak zorundayız” dedi. Bu çerçevede perlatörün basit ama etkili bir çözüm olduğunu dille getiren Başkan Uysal, “Perlatör musluklardan akan suyu havayla birleşerek hacim kazanmasını ve daha etkili kullanılmasını sağlıyor. Dolayısıyla daha az suyla işimizi görmüş oluyoruz. Komşularımıza bunu ücretsiz ulaştırabilmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi kullanıldığı muslukta yüzde 50’ye yakın su tasarrufu sağlayan perlatörlerin dağıtımına devam ediyor. Bu hafta 10 camide, Cuma Namazı çıkışı ilçe sakinlerine üçer perlatör ücretsiz olarak verildi.

haberimizvar.net- Antalya’da 520 bini aşkın nüfusa sahip Muratpaşa’da belediyenin perlatör olarak da bilinen su tasarruf başlığı dağıtımı devam ediyor. Kullanıldığı muslukta yüzde 50’ye yakın su tasarrufu sağlayan perlatörleri 100 bin eve ulaştırmayı hedefleyen Muratpaşa Belediyesi, bu hafta Cuma Namazı çıkışı 10 camide perlatörleri vatandaşlara dağıttı.

Üçerli halde paketlenen perlatörlerden alan Hüseyin Yamacı, Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti, “Ümit Beyin yaptığı iyi olan şeyleri alkışlıyorum. Bunu da almak istiyordum. Tesadüf oldu” dedi.  

Başkan Uysal, yaşamın kaynağı suyun nimet olduğunu belirtirken “Bir anlamda geleceğimizi ve bütçemizi korumak için suyu israf etmemek, tasarruflu kullanmak zorundayız” dedi. Bu çerçevede perlatörün basit ama etkili bir çözüm olduğunu dille getiren Başkan Uysal, “Perlatör musluklardan akan suyu havayla birleşerek hacim kazanmasını ve daha etkili kullanılmasını sağlıyor. Dolayısıyla daha az suyla işimizi görmüş oluyoruz. Komşularımıza bunu ücretsiz ulaştırabilmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.