Muratpaşa’da 19 Mayıs kutlamasına salgın engeli

GÜNDEM 15.05.2020 - 12:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Muratpaşa’da 19 Mayıs kutlamasına salgın engeli

Muratpaşa Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı salgın önlemleri nedeniyle engele takıldı.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: “Kamuoyuna açıklama Antalya’da sokağa çıkma yasağı olmamasını dikkate alarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda sınırlı sayıda katılımla kutlamak istemiştik. Kutlamamızı da; yaklaşma mesafesine (sosyal mesafeye) azami titizlik göstererek, maske ve eldivenli olarak,  Türkiye haritası oluşturarak, Türk Bayraklarımız ve Atatürk posterlerimizle gerçekleştirmeyi planlamıştık. Ancak; bu düşünce, pandemi tedbirleri nedeniyle kamu yönetimi makamlarınca uygun görülmemiştir. Bu nedenle kutlama programımız, az sayıda belediye personelimizle gerçekleştirilecektir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programımıza gönüllü olarak katılmak için başvuran komşularımıza teşekkür ederiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun...”  
Muratpaşa Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı salgın önlemleri nedeniyle engele takıldı.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Kamuoyuna açıklama

Antalya’da sokağa çıkma yasağı olmamasını dikkate alarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda sınırlı sayıda katılımla kutlamak istemiştik.

Kutlamamızı da; yaklaşma mesafesine (sosyal mesafeye) azami titizlik göstererek, maske ve eldivenli olarak,  Türkiye haritası oluşturarak, Türk Bayraklarımız ve Atatürk posterlerimizle gerçekleştirmeyi planlamıştık. Ancak; bu düşünce, pandemi tedbirleri nedeniyle kamu yönetimi makamlarınca uygun görülmemiştir. Bu nedenle kutlama programımız, az sayıda belediye personelimizle gerçekleştirilecektir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programımıza gönüllü olarak katılmak için başvuran komşularımıza teşekkür ederiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun...”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.