Muratpaşa'da tekerlekli sandalyeye uyumlu bank uygulaması

EKONOMİ 22.02.2024 - 11:39, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:39
 

Muratpaşa'da tekerlekli sandalyeye uyumlu bank uygulaması

Muratpaşa Belediyesi, atölyelerde tekerlekli sandalye kullanan bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak bank üretimine başladı. Üretime geçen banklar tamamlandığında Muratpaşa’nın parklarında uygulamaya geçecek.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, tekerlekli sandalye kullananların aile bireyleri ve arkadaşlarıyla birlikte rahatlıkla dinlenip çay, kahve tüketirken sohbet edebilecekleri piknik bankları tasarladı. Tasarlanan bankların bir tarafına kullanıcıların masaya yeterli mesafede bulunabilmeleri adına tekerlekli sandalyenin girebileceği boş alanlar bırakıldı. Banklar dayanıklılık ve uzun ömürlü olması açısından beton malzemeyle hazırlanıyor. Aynı zamanda bankların üzerine uygulanan fayanslar atık malzemelerin geri dönüştürülmesiyle üretiliyor. Muratpaşa Belediyesi, atölyelerinde tekerlekli sandalye kullanımına uygun olan bu bankların yanı sıra kent sakinlerinin parklarda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için üzerinde satranç tahtası yer alan banklar da üretiyor. Park ve Bahçeler Müdürü Şölen Acar, bankların tamamen kendi üretimleri olduğuna dikkat çekerken üretim sırasında atık malzemelerin değerlendirilmesine de özen gösterdiklerini ifade etti.
Muratpaşa Belediyesi, atölyelerde tekerlekli sandalye kullanan bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak bank üretimine başladı. Üretime geçen banklar tamamlandığında Muratpaşa’nın parklarında uygulamaya geçecek.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, tekerlekli sandalye kullananların aile bireyleri ve arkadaşlarıyla birlikte rahatlıkla dinlenip çay, kahve tüketirken sohbet edebilecekleri piknik bankları tasarladı. Tasarlanan bankların bir tarafına kullanıcıların masaya yeterli mesafede bulunabilmeleri adına tekerlekli sandalyenin girebileceği boş alanlar bırakıldı. Banklar dayanıklılık ve uzun ömürlü olması açısından beton malzemeyle hazırlanıyor. Aynı zamanda bankların üzerine uygulanan fayanslar atık malzemelerin geri dönüştürülmesiyle üretiliyor.

Muratpaşa Belediyesi, atölyelerinde tekerlekli sandalye kullanımına uygun olan bu bankların yanı sıra kent sakinlerinin parklarda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için üzerinde satranç tahtası yer alan banklar da üretiyor. Park ve Bahçeler Müdürü Şölen Acar, bankların tamamen kendi üretimleri olduğuna dikkat çekerken üretim sırasında atık malzemelerin değerlendirilmesine de özen gösterdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.