Muratpaşa'dan çalışana dev promosyon

GÜNDEM 01.11.2021 - 14:09, Güncelleme: 01.11.2021 - 14:09
 

Muratpaşa'dan çalışana dev promosyon

Muratpaşa Belediyesi'nin, kurumda çalışan 531 personeli kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandı. 9 bankanın teklif verdiği ihale, 8 bin 550 liralı promosyon ödemesiyle TEB'in oldu.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin memur, işçi ve sözleşmeli memur statüsünde 531 çalışanını kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandı. 3 yıllık maaş ve diğer ödemeleri kapsayan ihaleyi, 8 bin 550 liralık teklifiyle TEB kazandı. Çalışanlara promosyon ödemeleri yeni yılda, 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ümit Uysal, sağladıkları bütçe disiplini sayesinde banka promosyon ihalesinde bu rakamlara ulaşıldığını söyledi. Muratpaşa Belediyesi'nin gerek ödeme dengeleri ve süreleriyle gerekse bütçe verimliliğiyle kamu kurumu ve kuruluşları içinde örnek bir konumda olduğunu belirten Başkan Uysal, ihaleye 9 bankanın teklif vermesinin bunun en önemli göstergesi olduğunu söyledi. Başkan Uysal, "Son derece şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihale sürecinin sonunda ihaleyi sonuçlandırdık. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi. 
Muratpaşa Belediyesi'nin, kurumda çalışan 531 personeli kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandı. 9 bankanın teklif verdiği ihale, 8 bin 550 liralı promosyon ödemesiyle TEB'in oldu.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin memur, işçi ve sözleşmeli memur statüsünde 531 çalışanını kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandı. 3 yıllık maaş ve diğer ödemeleri kapsayan ihaleyi, 8 bin 550 liralık teklifiyle TEB kazandı. Çalışanlara promosyon ödemeleri yeni yılda, 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek.


Belediye Başkanı Ümit Uysal, sağladıkları bütçe disiplini sayesinde banka promosyon ihalesinde bu rakamlara ulaşıldığını söyledi. Muratpaşa Belediyesi'nin gerek ödeme dengeleri ve süreleriyle gerekse bütçe verimliliğiyle kamu kurumu ve kuruluşları içinde örnek bir konumda olduğunu belirten Başkan Uysal, ihaleye 9 bankanın teklif vermesinin bunun en önemli göstergesi olduğunu söyledi. Başkan Uysal, "Son derece şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihale sürecinin sonunda ihaleyi sonuçlandırdık. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.