‘Muratpaşa’nın Sultanları’nın sponsoru Medical Park

SPOR 23.09.2022 - 12:36, Güncelleme: 23.09.2022 - 12:36
 

‘Muratpaşa’nın Sultanları’nın sponsoru Medical Park

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı sağlık sponsoru Medical Park Antalya Hastanesi oldu. Sponrsorluk anlaşması imza töreninde Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Amatör sporlar ve kadın sporları çok değerlidir. Hastanemize destekleri dolayasıyla çok teşekkür ediyorum” dedi.

haberimizvar.net- Bu sezon Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yeni bir mücadeleye hazırlanan Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının sağlık sponsoru Medical Park Antalya Hastanesi oldu. Sponsorluk anlaşması Akra Barut Otel’de düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Medical Park Hastaneler Grubu Antalya Koordinatör Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Medical Park Antalya Hastanesi Kompleksi Genel Müdürü Meltem Demir, Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Şimşek, Bülent Ataş, Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kansu, Başantrenör Ali Kamberoğlu, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.   Başkan Uysal, amatör sporlar ve kadın sporlarının toplumun ruh ve beden sağlığı başta olmak üzere dünyadaki barışçı rekabet içinde Türkiye’nin gereken saygın yerini alabilmesi açısından çok değerli olduğunu söyledi. Uysal, bu çerçevede destekleri dolayasıyla Medical Park Antalya Hastanesi’ne teşekkür etti. Genel Müdür Demir ise sağlıklı olmanın gerekliliklerinden birinin de spor yapmak olduğunu belirterek sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diledi. Kulüp Yılmaz ise, “Bu güzel işbirliği için hastanemize çok teşekkür ederiz. Sporcularımızın sağlığı artık kendilerine emanet” dedi. Konuşmaların ardından Muratpaşa Belediyespor ve Medical Park Antalya Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalanırken Başkan Uysal ve Kulüp Başkanı Yılmaz, Demir ve Tanas’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 07 numaralı kulüp forması hediye etti.  
Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı sağlık sponsoru Medical Park Antalya Hastanesi oldu. Sponrsorluk anlaşması imza töreninde Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Amatör sporlar ve kadın sporları çok değerlidir. Hastanemize destekleri dolayasıyla çok teşekkür ediyorum” dedi.

haberimizvar.net- Bu sezon Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yeni bir mücadeleye hazırlanan Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının sağlık sponsoru Medical Park Antalya Hastanesi oldu. Sponsorluk anlaşması Akra Barut Otel’de düzenlenen törenle imzalandı.

İmza törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Medical Park Hastaneler Grubu Antalya Koordinatör Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Medical Park Antalya Hastanesi Kompleksi Genel Müdürü Meltem Demir, Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Şimşek, Bülent Ataş, Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kansu, Başantrenör Ali Kamberoğlu, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.  

Başkan Uysal, amatör sporlar ve kadın sporlarının toplumun ruh ve beden sağlığı başta olmak üzere dünyadaki barışçı rekabet içinde Türkiye’nin gereken saygın yerini alabilmesi açısından çok değerli olduğunu söyledi. Uysal, bu çerçevede destekleri dolayasıyla Medical Park Antalya Hastanesi’ne teşekkür etti. Genel Müdür Demir ise sağlıklı olmanın gerekliliklerinden birinin de spor yapmak olduğunu belirterek sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diledi. Kulüp Yılmaz ise, “Bu güzel işbirliği için hastanemize çok teşekkür ederiz. Sporcularımızın sağlığı artık kendilerine emanet” dedi.

Konuşmaların ardından Muratpaşa Belediyespor ve Medical Park Antalya Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalanırken Başkan Uysal ve Kulüp Başkanı Yılmaz, Demir ve Tanas’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 07 numaralı kulüp forması hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.