'Mustafa ile seçim alamayız'

KULİS 15.01.2024 - 14:16, Güncelleme: 15.01.2024 - 14:16
 

'Mustafa ile seçim alamayız'

CHP Antalya eski Milletvekili ve Kumluca belediye başkan aday adayı Aydın Özer, kalabalık bir partili gurubu ile CHP Kumluca İlçe Başkanlığı önüne giderek partiden istifa edeceği öğrenildi. Özer'in bağımsız Kumluca belediye başkan adayı olması bekleniyor.

haberimizvar.net- KULİS HABER- CHP'de Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun yeniden aday gösterilmesiyle başlayan huzursuzluk giderek tırmanıyor. Kulislerde CHP Kumluca İlçe Yönetimi'nden 10 kişinin görevlerinden istifa ettiği ve yönetimin düştüğü ileri sürülüyor. CHP Kumluca Örgütü'nde karamsarlık sürerken, Antalya eski Milletvekili ve Kumluca belediye başkan aday adayı Aydın Özer kazan kaldırdı. 'Mustafa ile seçim kazanamayız' diyen Aydın Özer’in aralarında Kumluca eski İlçe Başkanı Arif Kocacık'ın da bulunduğu kalabalık bir partili ile birlikte CHP Kumluca İlçe binasına giderek istifa ettikleri bildiriliyor. Kulislere yansıyan bilgilere göre Aydın Özer'e Kumluca'dan bağımsız belediye başkan adayı olması için partililerden yoğun baskı geliyor. Aydın Özer'in Kumluca bağımsız belediye başkan adaylığı konusunu değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor.
CHP Antalya eski Milletvekili ve Kumluca belediye başkan aday adayı Aydın Özer, kalabalık bir partili gurubu ile CHP Kumluca İlçe Başkanlığı önüne giderek partiden istifa edeceği öğrenildi. Özer'in bağımsız Kumluca belediye başkan adayı olması bekleniyor.

haberimizvar.net- KULİS HABER- CHP'de Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun yeniden aday gösterilmesiyle başlayan huzursuzluk giderek tırmanıyor. Kulislerde CHP Kumluca İlçe Yönetimi'nden 10 kişinin görevlerinden istifa ettiği ve yönetimin düştüğü ileri sürülüyor.

CHP Kumluca Örgütü'nde karamsarlık sürerken, Antalya eski Milletvekili ve Kumluca belediye başkan aday adayı Aydın Özer kazan kaldırdı. 'Mustafa ile seçim kazanamayız' diyen Aydın Özer’in aralarında Kumluca eski İlçe Başkanı Arif Kocacık'ın da bulunduğu kalabalık bir partili ile birlikte CHP Kumluca İlçe binasına giderek istifa ettikleri bildiriliyor.

Kulislere yansıyan bilgilere göre Aydın Özer'e Kumluca'dan bağımsız belediye başkan adayı olması için partililerden yoğun baskı geliyor. Aydın Özer'in Kumluca bağımsız belediye başkan adaylığı konusunu değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.