Müzik yasağı kalkacak

YAŞAM 30.06.2021 - 11:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 11:13
 

Müzik yasağı kalkacak

Tüm yasakların kalkmasından yana olduklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 24.00’den sonra uygulanan müzik yasağının da kalkacağını söyledi.

haberimizvar.net- Pandemi konusunda açıklamalar yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saat 24.00’den sonra başlatılan müzik yasağının kalkacağını söyledi. Spor müsabakalarının artık seyircili oynanabileceğini açıklayan Bakan Koca, şehir hastanelerinin devredilmesiyle ilgili de “Hastanelerin, binaların satışı, devri söz konusu değil. Hastaneler de binalar da arsalar da devletindir” açıklamasını yaptı. MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANABİLECEK Önümüzdeki süreçte bütün alanlarda kısıtlamaları kaldırmaktan yana olduklarını duyuran Koca, “Spor müsabakaları, sayıları belirleyerek, tedbirlerle seyircili oynanabilecek” dedi. Son dönemin korkulu rüyası haline gelen Delta varyantı ile ilgili de açıklama yapan Bakan Koca, “İstanbul’da 134 delta varyantı tespit edildi. 26 ilde vaka sayısı 224’e çıktı” diye bilgi verdi. Aşılamadaki iki doz arası gün sınırının Bilim Kurulu toplantısında kararlaştırılacağını söyleyen Koca, “60 yaş üstü için 3’üncü doz aşı gündemde” dedi.  
Tüm yasakların kalkmasından yana olduklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 24.00’den sonra uygulanan müzik yasağının da kalkacağını söyledi.

haberimizvar.net-  Pandemi konusunda açıklamalar yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saat 24.00’den sonra başlatılan müzik yasağının kalkacağını söyledi. Spor müsabakalarının artık seyircili oynanabileceğini açıklayan Bakan Koca, şehir hastanelerinin devredilmesiyle ilgili de “Hastanelerin, binaların satışı, devri söz konusu değil. Hastaneler de binalar da arsalar da devletindir” açıklamasını yaptı.

MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANABİLECEK

Önümüzdeki süreçte bütün alanlarda kısıtlamaları kaldırmaktan yana olduklarını duyuran Koca, “Spor müsabakaları, sayıları belirleyerek, tedbirlerle seyircili oynanabilecek” dedi. Son dönemin korkulu rüyası haline gelen Delta varyantı ile ilgili de açıklama yapan Bakan Koca, “İstanbul’da 134 delta varyantı tespit edildi. 26 ilde vaka sayısı 224’e çıktı” diye bilgi verdi. Aşılamadaki iki doz arası gün sınırının Bilim Kurulu toplantısında kararlaştırılacağını söyleyen Koca, “60 yaş üstü için 3’üncü doz aşı gündemde” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.