Naci Görür depremden sonra açıkladı

GÜNDEM 11.11.2023 - 14:41, Güncelleme: 11.11.2023 - 14:44
 

Naci Görür depremden sonra açıkladı

Prof. Dr. Naci Görür, Akdeniz'de meydana gelen depremle ilgili "Bu zon boyunca Afrika Levhası Anadolu Levhasının altına dalıyor, sevgiyle" açıklamasında bulundu.

haberimizvar.net- Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Akdeniz'de saat 12.05 sıralarında 4.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirmede bulundu. "HELEN-KIBRIS DALMA-BATMA ZONU..." Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalada, şunları kaydetti: Arkadaşlar Oniki Adalar’da (Kalimnos) ve Antalya Körfezi’nde (Alanya açıkları) 4,3 ve 4,1 depremler oldu. Her iki depremin nedeni de Helen-Kıbrıs Dalma-batma zonu. Bu zon boyunca Afrika Levhası Anadolu Levhasının altına dalıyor, sevgiyle.
Prof. Dr. Naci Görür, Akdeniz'de meydana gelen depremle ilgili "Bu zon boyunca Afrika Levhası Anadolu Levhasının altına dalıyor, sevgiyle" açıklamasında bulundu.

haberimizvar.net- Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Akdeniz'de saat 12.05 sıralarında 4.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirmede bulundu.

"HELEN-KIBRIS DALMA-BATMA ZONU..."

Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalada, şunları kaydetti:

Arkadaşlar Oniki Adalar’da (Kalimnos) ve Antalya Körfezi’nde (Alanya açıkları) 4,3 ve 4,1 depremler oldu. Her iki depremin nedeni de Helen-Kıbrıs Dalma-batma zonu. Bu zon boyunca Afrika Levhası Anadolu Levhasının altına dalıyor, sevgiyle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.