Nadir Kadakal hayata veda etti

GÜNDEM 20.12.2023 - 10:25, Güncelleme: 20.12.2023 - 10:25
 

Nadir Kadakal hayata veda etti

Turizm sektörünün önde gelen otel yöneticilerinden Nadir Kadakal, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

haberimizvar.net- Uzun yıllar Dedeman Hotels & Resorts International’da farklı görevler bulunan Kadakal, grubun icra kurulu üyeliğine ek olarak otelcilik direktörü görevini de üstlenmişti. Sektörün sevilen isimlerinden biri olan Nadir Kadakal’ın vefatı büyük üzüntüye neden oldu… Nadir Kadakal kimdir? 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra ABD San Diego National University’de sertifika programını tamamlayan Nadir Kadakal, turizm ve otelcilik sektöründe, farklı kademelerde 30 yılı aşan bir tecrübeye sahipti. Evli ve iki çocuk babası olan Kadakal, TUROB, ATİD, SKAL, TUROYD gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev üslendi.
Turizm sektörünün önde gelen otel yöneticilerinden Nadir Kadakal, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

haberimizvar.net- Uzun yıllar Dedeman Hotels & Resorts International’da farklı görevler bulunan Kadakal, grubun icra kurulu üyeliğine ek olarak otelcilik direktörü görevini de üstlenmişti. Sektörün sevilen isimlerinden biri olan Nadir Kadakal’ın vefatı büyük üzüntüye neden oldu…

Nadir Kadakal kimdir?

1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra ABD San Diego National University’de sertifika programını tamamlayan Nadir Kadakal, turizm ve otelcilik sektöründe, farklı kademelerde 30 yılı aşan bir tecrübeye sahipti.

Evli ve iki çocuk babası olan Kadakal, TUROB, ATİD, SKAL, TUROYD gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev üslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.