Nalan Yunusoğlu korkuttu

GÜNDEM 16.01.2024 - 15:24, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:03
 

Nalan Yunusoğlu korkuttu

Antalya basın camiasının sevilen ismi Manavgat Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nalan Yunusoğlu, kalp krizi geçirdi.

 haberimizvar.net- Görev başında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Nalan Yunusoğlu'nun kapalı damarına stent takıldı. Operasyonun ardından taburcu edilen Yunusoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildiriliyor. Haberimizvar.Net ailesi olarak Nalan Yunusoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Rahatsızlığı süresinde, Antalya basın camiasında büyük üzüntü yaratan Nalan Yunusoğlu, hastalığı sürecinde kendisine destek ve moral veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.
Antalya basın camiasının sevilen ismi Manavgat Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nalan Yunusoğlu, kalp krizi geçirdi.

 haberimizvar.net- Görev başında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Nalan Yunusoğlu'nun kapalı damarına stent takıldı. Operasyonun ardından taburcu edilen Yunusoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildiriliyor. Haberimizvar.Net ailesi olarak Nalan Yunusoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Rahatsızlığı süresinde, Antalya basın camiasında büyük üzüntü yaratan Nalan Yunusoğlu, hastalığı sürecinde kendisine destek ve moral veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.