Namus

GÜNDEM 18.06.2021 - 11:03, Güncelleme: 18.06.2021 - 11:03
 

Namus

Gazetecilik mesleği dörtyüz yıldır var olup, hakkı ile yapıldığı zaman dünyanın en onurlu mesleğidir.

Recep Mutaf yazdı- Mustafa Kemal bile Samsun'a çıkmadan önce 1918'de halkı örgütlemek için arkadaşları ile çıkardıkları Minber adlı gazetede "Hatip" kod adıyla yazılar yazmış, gazetecilik yapmıştır.  Bu topraklar çok onurlu gazeteciler gördü. Hatta inandıkları doğrular uğruna suikaste uğrayıp katledilen Abdi İpekçi'leri, Çetin Emeç'leri ve kalemi bizlere emanet olan Uğur Mumcu'ları gördü!  Tabii her meslekte olduğu gibi gazetecilik mesleğinde de çürük elmaların olduğunu, kötü kalemlerin mesleklerine nasıl ihanet ettiklerini yaşayarak tecrübe ettik. Yakın tarihimize baktığımızda bu kötü kalemler bir elin parmaklarını geçmezlerdi. Çoğunlukta olan onurlu gazeteciler de bu 2-3 paralı askeri eritirlerdi.  Günümüzde ise durum tam tersine döndü! Onurlu gazeteciler azınlıkta kalıp, kalemini mezata çıkaranlar medyayı esir aldılar! Fakat son günlerde lağım medyasının kalemşörlerinin vizite ücretleri bir bir ortaya çıkmaya başladı! Gazetecilik, öyle milyonlar kazanılabilecek bir meslek olmadı hiç bir zaman ama hükümetin en büyük savunucuları olan; -Hilal Kaplan, 13 milyonluk yalıda oturuyor,  -Sevilay Yılman, 2 milyon Euro'luk Rezidans'ta oturuyor,  -Sezgin Baran Korkmaz'dan Süleyman Soylu ile arasını yapmak için 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş, boğaza karşı milyonluk villada oturuyor, lüks yatı bile varmış!  Kısacası, Abdülkadir Selvi, Cem Küçük, Tahir Sarıkaya başta olmak üzere yandaş kalemşörlerin hepsi lüks hayatlar yaşıyorlar. Hatta hepsinin Sezgin Baran Korkmaz'ın sahibi olduğu Bodrum'da ki geceliği 100 bin lira olan Paramount Otel'de fotoğrafı var. Hemen hemen hepsi geceliği 100 bin lira olan otelde tatil yapmış! Yani hükümet lehine kim daha çok çığırtkanlık yaptıysa ödül olarak oraya tatile gönderilmiş anlayacağınız!  Bir de Akp'nin en büyük internet trollerinden olan Abdurrahman Uzun diye bir model var! Hani şu videolarında dava, dava diye kendini paralayıp, "2023'te bedava doğalgaz kullanacağız" diyen arkadaş! O bile bir önceki dönem Akp'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden olmayan internet sitesi için ayda 40 bin lira para almış. Davasının bedeli aylık 40 bin liraymış yani!  Bütün bunları bizler az çok biliyorduk ama detayları ile ortaya çıkması temiz halkın gerçekleri görmesi adına ülkemiz için yararlı oldu.  Hani bunları ortaya çıkaran eskinin hükümet yandaşı mafya lideri, şimdinin komünist düşünürünün bunlar için söylediği bir laf var ya, "namusunuz aldığınız para kadar" diye!  İşte ben ona katılmıyorum. Onların namusları aldıkları para kadar değil, olsa olsa kırk kanaat geçinmeye çalışan fakir halkın cebindeki olmayan parası kadardır!
Gazetecilik mesleği dörtyüz yıldır var olup, hakkı ile yapıldığı zaman dünyanın en onurlu mesleğidir.

Recep Mutaf yazdı- Mustafa Kemal bile Samsun'a çıkmadan önce 1918'de halkı örgütlemek için arkadaşları ile çıkardıkları Minber adlı gazetede "Hatip" kod adıyla yazılar yazmış, gazetecilik yapmıştır. 
Bu topraklar çok onurlu gazeteciler gördü. Hatta inandıkları doğrular uğruna suikaste uğrayıp katledilen Abdi İpekçi'leri, Çetin Emeç'leri ve kalemi bizlere emanet olan Uğur Mumcu'ları gördü! 
Tabii her meslekte olduğu gibi gazetecilik mesleğinde de çürük elmaların olduğunu, kötü kalemlerin mesleklerine nasıl ihanet ettiklerini yaşayarak tecrübe ettik. Yakın tarihimize baktığımızda bu kötü kalemler bir elin parmaklarını geçmezlerdi. Çoğunlukta olan onurlu gazeteciler de bu 2-3 paralı askeri eritirlerdi. 
Günümüzde ise durum tam tersine döndü! Onurlu gazeteciler azınlıkta kalıp, kalemini mezata çıkaranlar medyayı esir aldılar!
Fakat son günlerde lağım medyasının kalemşörlerinin vizite ücretleri bir bir ortaya çıkmaya başladı!
Gazetecilik, öyle milyonlar kazanılabilecek bir meslek olmadı hiç bir zaman ama hükümetin en büyük savunucuları olan;
-Hilal Kaplan, 13 milyonluk yalıda oturuyor, 
-Sevilay Yılman, 2 milyon Euro'luk Rezidans'ta oturuyor, 
-Sezgin Baran Korkmaz'dan Süleyman Soylu ile arasını yapmak için 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş, boğaza karşı milyonluk villada oturuyor, lüks yatı bile varmış! 
Kısacası, Abdülkadir Selvi, Cem Küçük, Tahir Sarıkaya başta olmak üzere yandaş kalemşörlerin hepsi lüks hayatlar yaşıyorlar. Hatta hepsinin Sezgin Baran Korkmaz'ın sahibi olduğu Bodrum'da ki geceliği 100 bin lira olan Paramount Otel'de fotoğrafı var. Hemen hemen hepsi geceliği 100 bin lira olan otelde tatil yapmış! Yani hükümet lehine kim daha çok çığırtkanlık yaptıysa ödül olarak oraya tatile gönderilmiş anlayacağınız! 
Bir de Akp'nin en büyük internet trollerinden olan Abdurrahman Uzun diye bir model var! Hani şu videolarında dava, dava diye kendini paralayıp, "2023'te bedava doğalgaz kullanacağız" diyen arkadaş! O bile bir önceki dönem Akp'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden olmayan internet sitesi için ayda 40 bin lira para almış. Davasının bedeli aylık 40 bin liraymış yani! 
Bütün bunları bizler az çok biliyorduk ama detayları ile ortaya çıkması temiz halkın gerçekleri görmesi adına ülkemiz için yararlı oldu. 
Hani bunları ortaya çıkaran eskinin hükümet yandaşı mafya lideri, şimdinin komünist düşünürünün bunlar için söylediği bir laf var ya, "namusunuz aldığınız para kadar" diye! 
İşte ben ona katılmıyorum.
Onların namusları aldıkları para kadar değil, olsa olsa kırk kanaat geçinmeye çalışan fakir halkın cebindeki olmayan parası kadardır!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.