Ne 29 Ekim, ne 30 Ağustos, ne 10 Kasım... Diyanet'in hutbesinde yine Atatürk'e yer yok!

GÜNDEM 10.11.2023 - 10:10, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:10
 

Ne 29 Ekim, ne 30 Ağustos, ne 10 Kasım... Diyanet'in hutbesinde yine Atatürk'e yer yok!

Atatürk'ün kurduğu Diyanet, 85. ölüm yıldönümünde okunacak cuma hutbesinde yine Atatürk’e yer vermedi.

haberimizvar.net- Cuma hutbelerinde ulusal gün ve bayramlara yer vermediği için tepki alan Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümünde yine hutbesinde yer vermedi.  Diyanet'in 30 Ağustos Çanakkale Büyük Taaruz Zaferi için hazırladığı hutbede de Atatürk'ün ismi geçmiyordu.  Atatürk'ün kurduğu Diyanet, bugünkü hutbesinde Atatürk'e yer vermemesinin yanı sıra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bile anmamıştı. 
Atatürk'ün kurduğu Diyanet, 85. ölüm yıldönümünde okunacak cuma hutbesinde yine Atatürk’e yer vermedi.

haberimizvar.net- Cuma hutbelerinde ulusal gün ve bayramlara yer vermediği için tepki alan Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümünde yine hutbesinde yer vermedi. 

Diyanet'in 30 Ağustos Çanakkale Büyük Taaruz Zaferi için hazırladığı hutbede de Atatürk'ün ismi geçmiyordu. 

Atatürk'ün kurduğu Diyanet, bugünkü hutbesinde Atatürk'e yer vermemesinin yanı sıra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bile anmamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.