Ne EYT, ne de AF gündemde yok!

GÜNDEM 05.11.2019 - 12:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ne EYT, ne de AF gündemde yok!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısında EYT ve af çalışmasının gündeme gelmediğini açıkladı

haberimizvar.net Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Kalın, kabine toplantısında EYT ve af çalışmasının gündeme gelmediğini açıkladı. Barış Pınarı Harekatı'nın dünya siyaseti açısından önemine dikkat çeken Kalın, "Barış Pınarı Harekatı'nın başarısını gölgelemeye yönelik kara propaganda faaliyetlerine karşı herkesin çok dikkatli olması gerekiyor" dedi. Harekatın başarılı olduğunun altını çizen Kalın, "Bu terör koridoruna çok ciddi bir darbe vurulmuştur ama teyakkuz halimiz devam etmektedir" ifadelerini kullandı.  EYT VE AF AÇIKLAMASI Kalın açıklamasının devamında, “Af konusu gündeme gelmedi. Adalet Bakanımızın bugün yaptığı sunumda yoktu. TBMM çatısı altında değerlendirebilirler. Bugün vatandaşın daha etkin ve kısa sürede yargıda netice almasını sağlayacak düzenlemeler gündemdeydi. Emeklilikte yaşa takılanlar da gündeme gelmedi” dedi.  
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısında EYT ve af çalışmasının gündeme gelmediğini açıkladı

haberimizvar.net Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Kalın, kabine toplantısında EYT ve af çalışmasının gündeme gelmediğini açıkladı. Barış Pınarı Harekatı'nın dünya siyaseti açısından önemine dikkat çeken Kalın, "Barış Pınarı Harekatı'nın başarısını gölgelemeye yönelik kara propaganda faaliyetlerine karşı herkesin çok dikkatli olması gerekiyor" dedi. Harekatın başarılı olduğunun altını çizen Kalın, "Bu terör koridoruna çok ciddi bir darbe vurulmuştur ama teyakkuz halimiz devam etmektedir" ifadelerini kullandı. 

EYT VE AF AÇIKLAMASI

Kalın açıklamasının devamında, “Af konusu gündeme gelmedi. Adalet Bakanımızın bugün yaptığı sunumda yoktu. TBMM çatısı altında değerlendirebilirler. Bugün vatandaşın daha etkin ve kısa sürede yargıda netice almasını sağlayacak düzenlemeler gündemdeydi. Emeklilikte yaşa takılanlar da gündeme gelmedi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.