Ne yapıyorsa inceliyorum!

GÜNDEM 26.05.2022 - 17:14, Güncelleme: 26.05.2022 - 17:14
 

Ne yapıyorsa inceliyorum!

SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na dava açmaya hazırlandıklarını belirterek, "Ne yapıyorsa inceliyorum" dedi. Tanrıverdi, SADAT'ın Türkiye'de faaliyet yürütmediği iddiasında da bulundu.

haberimizvar.net- Son günlerin tartışmalı yapısı SADAT'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na dava açmaya hazırlandığı ve bu amaçla "yaptıklarını incelediği" ortaya çıktı. SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, "kapılarına giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu" için dava açmaya hazırlandığını belirterek, "Ne yapıyorsa inceliyorum. Benimle ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarını FETÖ’cüler dile getiriyor. Bu iddialar sufle edilmiş ve Kemal Bey’e verilmiş" dedi. "TÜRKİYE'DE FAALİYET YÜRÜTMEDİK" Cumhuriyet gazetesinden Can Uğur’un sorularını yanıtlayan Melih Tanrıverdi, “Bizim hizmet alanlarımız silahlı kuvvetler ve polislerin alanlarına yönelik. Sivil halka ve Türkiye’nin içerisine yönelik faaliyetler değil bunlar" iddiasında bulundu. "Türkiye’de geçmişte faaliyet yürütmedik bundan sonra da yürütmeyeceğiz" iddiasında bulunan Melih Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü: "10 yıllık bir şirketiz böyle bir şey yapıyor olsaydık bu, dedikodu düzeyinde değil de belgeli biçimde ortaya konmuş olurdu. Bir önceki seçim döneminde de Meral Akşener ve Ümit Özdağ benzer iddiaları dile getirdiler. ‘SADAT diye bir yapı Konya’da ve Tokat’ta silahlı kampları var ve sandık güvenliğini tehlikeye düşürecekler’ dediler. Savcılık ifadeye çağırdı Akşener’i ‘Belgeleri teslim edin’ dedi. Ama Akşener ‘Duyum aldım sadece’ dedi. Seçimlerde bir şey oldu mu, Olmadı." Tanrıverdi, "Suriye iç savaşında cihatçı gruplarla ilişkiniz oldu mu?” sorusuna, “SADAT olarak soruyorsanız olmadı” diye yanıt verdi.
SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na dava açmaya hazırlandıklarını belirterek, "Ne yapıyorsa inceliyorum" dedi. Tanrıverdi, SADAT'ın Türkiye'de faaliyet yürütmediği iddiasında da bulundu.

haberimizvar.net- Son günlerin tartışmalı yapısı SADAT'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na dava açmaya hazırlandığı ve bu amaçla "yaptıklarını incelediği" ortaya çıktı. SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, "kapılarına giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu" için dava açmaya hazırlandığını belirterek, "Ne yapıyorsa inceliyorum. Benimle ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarını FETÖ’cüler dile getiriyor. Bu iddialar sufle edilmiş ve Kemal Bey’e verilmiş" dedi.

"TÜRKİYE'DE FAALİYET YÜRÜTMEDİK"
Cumhuriyet gazetesinden Can Uğur’un sorularını yanıtlayan Melih Tanrıverdi, “Bizim hizmet alanlarımız silahlı kuvvetler ve polislerin alanlarına yönelik. Sivil halka ve Türkiye’nin içerisine yönelik faaliyetler değil bunlar" iddiasında bulundu. "Türkiye’de geçmişte faaliyet yürütmedik bundan sonra da yürütmeyeceğiz" iddiasında bulunan Melih Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü: "10 yıllık bir şirketiz böyle bir şey yapıyor olsaydık bu, dedikodu düzeyinde değil de belgeli biçimde ortaya konmuş olurdu. Bir önceki seçim döneminde de Meral Akşener ve Ümit Özdağ benzer iddiaları dile getirdiler. ‘SADAT diye bir yapı Konya’da ve Tokat’ta silahlı kampları var ve sandık güvenliğini tehlikeye düşürecekler’ dediler. Savcılık ifadeye çağırdı Akşener’i ‘Belgeleri teslim edin’ dedi. Ama Akşener ‘Duyum aldım sadece’ dedi. Seçimlerde bir şey oldu mu, Olmadı." Tanrıverdi, "Suriye iç savaşında cihatçı gruplarla ilişkiniz oldu mu?” sorusuna, “SADAT olarak soruyorsanız olmadı” diye yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.