Neden rahatsız oldunuz?

GÜNDEM 10.06.2022 - 15:54, Güncelleme: 10.06.2022 - 15:54
 

Neden rahatsız oldunuz?

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarında eğitim gören kursiyerler yılsonu gösterilerini Cam Piramit'e yaptı. Sergi alanına asılacak Muratpaşa Belediyesi afişlerine ise izin verilmedi. Afiş asılmasının engellemesiyle ilgili açıklama yapan AKP ilçe başkanına ise CHP'li Şahin cevap verdi

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarında eğitim gören kursiyerler yılsonu gösterilerini Cam Piramit'e yaptı.  Sergi alanına asılacak Muratpaşa Belediyesi afişlerine ise izin verilmedi.  Afiş asılmasının engellemesiyle ilgili açıklama yapan AKP ilçe başkanı Osman Ülker'e ise CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin cevap verdi. Şahin, "Muratpaşa Belediyemiz tarafından düzenlenen mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarında eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin sergilendiği alanda belediyenin afişlerini astırmayan zihniyetin sözcüsü AKP İlçe Başkanı pişkince açıklama yapmış! Konuyla ilgili gerekli açıklamayı yapan Muratpaşa Belediye Başkanımızın kamuya açık bir sergiyi siyasi malzeme haline getirdiğini iddia etmiş. Bu arkadaşın idrak problemi var galiba. Kursları düzenleyen, yer, ekipman ve malzeme desteği sağlayan kurum Muratpaşa Belediyesidir! İlgili yasa ve yönetmelikler gereğince Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi kurslara sadece öğretmen görevlendirmektedir. Bu serginin düzenlenmesini sağlayan, binlerce vatandaşın katıldığı kursları düzenleyen kurum Muratpaşa Belediyesidir" dedi.  PİŞKİNLİK YAPIYORSUNUZ Şahin açıklamasına şöyle devam etti: "Hal böyle iken, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen sergi alanına, kendini bilmez, yalaka bürokratlar tarafından Muratpaşa Belediyesine ait afişler astırılmıyor! Yasal zorunluluk olarak yükümlülük gereği gönderdiğiniz öğretmenler üzerinden sergi bizimdir diyorsunuz. Bir de ilçe başkanı sıfatıyla açıklama yapıyorsunuz". İZMİR MARŞI'NDAN RAHATSIZ OLAN BÜROKRAT KİM  Sergide bir bürokratın da İzmir Marşı çalınmasından rahatsız olduğunu belirten Şahin açıklamasına şöyle devam etti: "Siz ne yüzsüz ne pişkin insanlarsınız! Ne devlet ne de kamu ahlakı diye bir şey bırakmadınız! Serginin açılışında çalan İzmir Marşı’ndan rahatsız olup, “ben bunu repertuardan çıkarmadım mı, niye çalıyorsunuz!” diye tepki gösteren, Atatürk'e alerjisi olan bürokrat kimdir mesela? Halkımız açlıktan, yoksulluktan kırılıyor. Her gün her şeye zam üstüne zam! Kimse nefes alamıyor! Kimse önünü göremiyor! Memleketi uçuruma sürükleyen sizler bu halktan asıl özür dilemesi gerekenlersiniz! Özrünüz tabi ki kabul olmayacak, ilk seçimde kaçış yok, gidicisiniz!"
Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarında eğitim gören kursiyerler yılsonu gösterilerini Cam Piramit'e yaptı. Sergi alanına asılacak Muratpaşa Belediyesi afişlerine ise izin verilmedi. Afiş asılmasının engellemesiyle ilgili açıklama yapan AKP ilçe başkanına ise CHP'li Şahin cevap verdi

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarında eğitim gören kursiyerler yılsonu gösterilerini Cam Piramit'e yaptı.  Sergi alanına asılacak Muratpaşa Belediyesi afişlerine ise izin verilmedi.  Afiş asılmasının engellemesiyle ilgili açıklama yapan AKP ilçe başkanı Osman Ülker'e ise CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin cevap verdi. Şahin, "Muratpaşa Belediyemiz tarafından düzenlenen mesleki eğitim, hobi ve sanat kurslarında eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin sergilendiği alanda belediyenin afişlerini astırmayan zihniyetin sözcüsü AKP İlçe Başkanı pişkince açıklama yapmış! Konuyla ilgili gerekli açıklamayı yapan Muratpaşa Belediye Başkanımızın kamuya açık bir sergiyi siyasi malzeme haline getirdiğini iddia etmiş. Bu arkadaşın idrak problemi var galiba. Kursları düzenleyen, yer, ekipman ve malzeme desteği sağlayan kurum Muratpaşa Belediyesidir! İlgili yasa ve yönetmelikler gereğince Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi kurslara sadece öğretmen görevlendirmektedir. Bu serginin düzenlenmesini sağlayan, binlerce vatandaşın katıldığı kursları düzenleyen kurum Muratpaşa Belediyesidir" dedi. 

PİŞKİNLİK YAPIYORSUNUZ
Şahin açıklamasına şöyle devam etti: "Hal böyle iken, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen sergi alanına, kendini bilmez, yalaka bürokratlar tarafından Muratpaşa Belediyesine ait afişler astırılmıyor! Yasal zorunluluk olarak yükümlülük gereği gönderdiğiniz öğretmenler üzerinden sergi bizimdir diyorsunuz. Bir de ilçe başkanı sıfatıyla açıklama yapıyorsunuz".
İZMİR MARŞI'NDAN RAHATSIZ OLAN BÜROKRAT KİM 
Sergide bir bürokratın da İzmir Marşı çalınmasından rahatsız olduğunu belirten Şahin açıklamasına şöyle devam etti: "Siz ne yüzsüz ne pişkin insanlarsınız! Ne devlet ne de kamu ahlakı diye bir şey bırakmadınız! Serginin açılışında çalan İzmir Marşı’ndan rahatsız olup, “ben bunu repertuardan çıkarmadım mı, niye çalıyorsunuz!” diye tepki gösteren, Atatürk'e alerjisi olan bürokrat kimdir mesela? Halkımız açlıktan, yoksulluktan kırılıyor. Her gün her şeye zam üstüne zam! Kimse nefes alamıyor! Kimse önünü göremiyor! Memleketi uçuruma sürükleyen sizler bu halktan asıl özür dilemesi gerekenlersiniz! Özrünüz tabi ki kabul olmayacak, ilk seçimde kaçış yok, gidicisiniz!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ahmet
(11.06.2022 00:27 - #72405)
Cam piramitteki sergiyi açıldığı gün gezdim, çok güzel olmuş. İçeride Muratpaşa Belediyesinin koskocaman bir afişi var. Neden afiş yok diyorsunuz anlamadım, gidip gezdiniz mi?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.