Nerede diye sorduk koşa koşa başkana gitti

YEREL 12.08.2023 - 09:46, Güncelleme: 12.08.2023 - 10:35
 

Nerede diye sorduk koşa koşa başkana gitti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Adrasan ziyaretine katılmayan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “Kumluca Belediye Başkanı nerede?” haberimizden sonra soluğu Böcek’in yanında aldı.

haberimizvar.net- Bölgedeki işletmelerin ve halkın sorunlarını dinlemek için iki gün önce Adrasan’a giden Böcek’e STK temsilcileri, CHP ilçe başkanları, bürokratlar ve partililer eşlik ederken Köleoğlu’nun orada olmaması dikkat çekmişti. CHP’li iki başkanın bir araya gelmemesi sonrası yaptığımız “Kumluca Belediye Başkanı nerede?” başlıklı haberimizin üzerinden çok geçmeden Köleoğlu, koşa koşa büyükşehir belediyesine gitti. Böcek’i makamında ziyaret eden Köleoğlu’nun sosyal medya hesabından “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i ziyaret ettim. Ziyarette Kumluca’mız için iş birliği içerisinde hizmet etmeye ve yeni değerler kazandırmaya devam edeceklerini konuştular.” ifadeleri kullanılarak buluşmadan kareler paylaşıldı. “Böcek ise kendi sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin şu paylaşımı yaptı: Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu'na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Kumluca'ya iş birliği içerisinde hizmet etmeye ve yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz.”  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Adrasan ziyaretine katılmayan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “Kumluca Belediye Başkanı nerede?” haberimizden sonra soluğu Böcek’in yanında aldı.

haberimizvar.net- Bölgedeki işletmelerin ve halkın sorunlarını dinlemek için iki gün önce Adrasan’a giden Böcek’e STK temsilcileri, CHP ilçe başkanları, bürokratlar ve partililer eşlik ederken Köleoğlu’nun orada olmaması dikkat çekmişti.

CHP’li iki başkanın bir araya gelmemesi sonrası yaptığımız “Kumluca Belediye Başkanı nerede?” başlıklı haberimizin üzerinden çok geçmeden Köleoğlu, koşa koşa büyükşehir belediyesine gitti. Böcek’i makamında ziyaret eden Köleoğlu’nun sosyal medya hesabından “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i ziyaret ettim. Ziyarette Kumluca’mız için iş birliği içerisinde hizmet etmeye ve yeni değerler kazandırmaya devam edeceklerini konuştular.” ifadeleri kullanılarak buluşmadan kareler paylaşıldı.

“Böcek ise kendi sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin şu paylaşımı yaptı: Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu'na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Kumluca'ya iş birliği içerisinde hizmet etmeye ve yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.