'Nereye Gidiyoruz?' oyunu ile YouTube'da

KÜLTÜR 15.05.2020 - 17:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

'Nereye Gidiyoruz?' oyunu ile YouTube'da

Usta oyuncu Genco Erkal, 'Nereye Gidiyoruz?' isimli tek kişilik oyununu bu akşam saat 21:00'de YouTube'da gösterime açacak

haberimizvar.net-Usta oyuncu Genco Erkal'ın, 2011 yılında Aziz Nesin’in ölüm yıl dönümü nedeniyle öykü, şiir, masal ve taşlamalarından uyarlayarak sahneye koyduğu tek kişilik oyunu “Nereye Gidiyoruz?" bu akşam saat 21:00'de YouTube'da online gösterime açılacak. Koronavirüs salgınının Türkiye'yi de etkisi altına almasıyla birlikte pek çok kültür sanat etkinliği online platformlara taşındı. Tiyatromuzun usta isimlerinden Genco Erkal da geçtiğimiz ay 'Marx'ın Dönüşü' oyununu online olarak seyirciye açmıştı. Erkal, bu akşam da 'Nereye gidiyoruz' isimli oyunu ile YouTube üzerinden izleyici karşısına çıkacak.   Twitter hesabından duyuru yapan Erkal, şu ifadeleri kullandı: Duyduk duymadık demeyiiiin! Haftanın oyunu: NEREYE GİDİYORUZ? karantina günlerinizi şenlendirmeye geliyor (Bindik bir alâmete...) Aziz Nesin’den Genco Erkal’ın uyarladığı ve oynadığı oyunun öyküsü şimdi YouTube’da   GENCO ERKAL@DOSTLARTIYATRO     Duyduk duymadık demeyiiiin! Haftanın oyunu: NEREYE GİDİYORUZ? karantina günlerinizi şenlendirmeye geliyor (Bindik bir alâmete...) Aziz Nesin’den Genco Erkal’ın uyarladığı ve oynadığı oyunun öyküsü şimdi YouTube’da: https://www.youtube.com/watch?v=WUPHXSAUcFs … Oyunun ilk yayını saat 21.00’de.       OYUN HAKKINDA Genco Erkal'ın, Aziz Nesin’in öykü, masal, şiir ve taşlamalarından uyarladığı ve oynadığı bu çağdaş meddah gösterisinde, bugünlerde herkesin birbirine sorduğu “Nereye Gidiyoruz?” sorusuna yanıt aranıyor. Büyük gülmece ustası Aziz Nesin’in güncelliğini ve etkisini günümüzde de koruyan metinleri ile Genco Erkal'ın etkileyici performansı birleşince sahneye, içinde yaşadığımız toplumun çelişkileri ve çıkmazlarını keskin bir dille gözler önüne seren çarpıcı bir oyun çıkıyor. >>Saat 21:00'de oyunu izlemek için tıklayın.<<
Usta oyuncu Genco Erkal, 'Nereye Gidiyoruz?' isimli tek kişilik oyununu bu akşam saat 21:00'de YouTube'da gösterime açacak

haberimizvar.net-Usta oyuncu Genco Erkal'ın, 2011 yılında Aziz Nesin’in ölüm yıl dönümü nedeniyle öykü, şiir, masal ve taşlamalarından uyarlayarak sahneye koyduğu tek kişilik oyunu “Nereye Gidiyoruz?" bu akşam saat 21:00'de YouTube'da online gösterime açılacak.

Koronavirüs salgınının Türkiye'yi de etkisi altına almasıyla birlikte pek çok kültür sanat etkinliği online platformlara taşındı. Tiyatromuzun usta isimlerinden Genco Erkal da geçtiğimiz ay 'Marx'ın Dönüşü' oyununu online olarak seyirciye açmıştı. Erkal, bu akşam da 'Nereye gidiyoruz' isimli oyunu ile YouTube üzerinden izleyici karşısına çıkacak.


Twitter hesabından duyuru yapan Erkal, şu ifadeleri kullandı:

Duyduk duymadık demeyiiiin! Haftanın oyunu: NEREYE GİDİYORUZ? karantina günlerinizi şenlendirmeye geliyor (Bindik bir alâmete...) Aziz Nesin’den Genco Erkal’ın uyarladığı ve oynadığı oyunun öyküsü şimdi YouTube’da

 

 

Duyduk duymadık demeyiiiin! Haftanın oyunu: NEREYE GİDİYORUZ? karantina günlerinizi şenlendirmeye geliyor (Bindik bir alâmete...) Aziz Nesin’den Genco Erkal’ın uyarladığı ve oynadığı oyunun öyküsü şimdi YouTube’da: https://www.youtube.com/watch?v=WUPHXSAUcFs … Oyunun ilk yayını saat 21.00’de.

View image on Twitter
 

OYUN HAKKINDA

Genco Erkal'ın, Aziz Nesin’in öykü, masal, şiir ve taşlamalarından uyarladığı ve oynadığı bu çağdaş meddah gösterisinde, bugünlerde herkesin birbirine sorduğu “Nereye Gidiyoruz?” sorusuna yanıt aranıyor. Büyük gülmece ustası Aziz Nesin’in güncelliğini ve etkisini günümüzde de koruyan metinleri ile Genco Erkal'ın etkileyici performansı birleşince sahneye, içinde yaşadığımız toplumun çelişkileri ve çıkmazlarını keskin bir dille gözler önüne seren çarpıcı bir oyun çıkıyor.

>>Saat 21:00'de oyunu izlemek için tıklayın.<<

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.