Nesrin Ünal'ın adaylığı kesinleşti

SİYASET 17.01.2024 - 11:41, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:41
 

Nesrin Ünal'ın adaylığı kesinleşti

İYİ Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kesinleşti. İYİ Parti Meclis Grubu toplantısının başlangıcında Genel Başkan Meral Akşener, Nesrin Ünal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere hür ve müstakil olarak katılacak olan İYİ Parti'de MHP'den bir dönem Antalya Milletvekili olarak görev yapan Doktor Nesrin Ünal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Genel Başkan Meral Akşener tarafından ilan edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis Grubu'ndaki konuşmasında partilerinden seçilip AK Parti'ye geçen ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu'nu eleştirdi, "AK Parti ile bir el sıkışmamız olsaydı bizden ayrılan, bizi çok üzen, bizi kandırmış hissettiğimiz bir milletvekilinin bizden seçilip koşa koşa AK Parti'ye geçip Eskişehir'e belediye başkan adayı gösterilmesi mümkün olur mu. Hele Meral Akşener'in genel başkan olduğu bir siyasi partide ? Anlaşma olsaydı böyle bir şey olabilir miydi ? Basbayağı şahıma hakarettir. Çünkü arkadaşımız temayülle gelmiş, ben koysam kendimi hiç affetmezdim. İnanıyorum Eskişehir dümenci bir insanı seçmeyecektir" dedi.
İYİ Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kesinleşti. İYİ Parti Meclis Grubu toplantısının başlangıcında Genel Başkan Meral Akşener, Nesrin Ünal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere hür ve müstakil olarak katılacak olan İYİ Parti'de MHP'den bir dönem Antalya Milletvekili olarak görev yapan Doktor Nesrin Ünal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Genel Başkan Meral Akşener tarafından ilan edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis Grubu'ndaki konuşmasında partilerinden seçilip AK Parti'ye geçen ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu'nu eleştirdi, "AK Parti ile bir el sıkışmamız olsaydı bizden ayrılan, bizi çok üzen, bizi kandırmış hissettiğimiz bir milletvekilinin bizden seçilip koşa koşa AK Parti'ye geçip Eskişehir'e belediye başkan adayı gösterilmesi mümkün olur mu. Hele Meral Akşener'in genel başkan olduğu bir siyasi partide ? Anlaşma olsaydı böyle bir şey olabilir miydi ? Basbayağı şahıma hakarettir. Çünkü arkadaşımız temayülle gelmiş, ben koysam kendimi hiç affetmezdim. İnanıyorum Eskişehir dümenci bir insanı seçmeyecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.