Niyazi Özçelik’ten ilk açıklama

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.10.2019 - 17:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Niyazi Özçelik’ten ilk açıklama

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan seçilen Niyazi Özçelik, haberimizvar.net’e özel açıklamalarda bulundu

haberimizvar.net Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, seçimli olağanüstü genel kurula gitmiş, 3 adayın yarıştığı genel kurulda, 1749 oy alan Niyazi Özçelik başkan seçilmişti. Özçelik, başkan olmasının ardından ilk açıklamasını haberimizvar.net’e yaptı. ESNAFI BARIŞTIRACAĞIZ Özçelik, yaptığı açıklamasında, “Sadece ben kazanmadım bu seçimi. Bütün şoför esnafı, bütün Antalya kazandı” dedi. Şoför esnafının artık yüz kızartıcı olaylarla anılmayacağını dile getiren Özçelik, “Artık doğru, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı olacak. Esnafımız düzgün geçinecek, birbiri ile barışacak. Kavga, dövüş, tartışma olmayacak. Biz de esnafımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR Mazbatasını henüz almadığını belirten Özçelik, şoför esnafı için birçok projesi olduğunu söyledi. Mazbatasını aldığında yapacağı projeleri de açıklayacağını dile getiren Özçelik, odanın adının karıştığı yolsuzluk olayları ilgili de, “Yolsuzlukla mücadelemiz devam ediyor ve devam da edecek. Bu olaylardan ötürü hakkı gasp edilen esnafımızın hakkı iade edilecek. Yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz. Yargının işine tabiî ki de karışamayız ama biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Esnafımızın hakkını sonuna kadar koruyacağız” dedi. KİMSENİN GÜVENİ BOŞA ÇIKMAYACAK Doğru, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğinin altını çizen Özçelik, “Antalya’nın en büyük esnaf odası, en büyük meslek odasıyız. Sadece taksicilik yapan esnafımızın değil, elinde ehliyeti olan herkesi temsil ediyoruz. Bütün herkesin temsil edilmesi gerekiyor. Biz ehliyeti olan herkesin temsilcisiyiz. Odamız ve esnafımıza hak ettiği değil, hak ettiğinden daha fazla değeri göstereceğiz. Zaten üyelerimiz ve aldığımız oylara bakarsanız esnafımızın tercihini görebilirsiniz. Kimsenin güvenini boşa çıkarmayacağız ve elimizden geldiğinden daha fazlasını odamıza kazandıracağız” diye konuştu. İlgili Link: http://haberimizvar.net/haber-secimin-kazanani-niyazi-ozcelik-6859.html
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan seçilen Niyazi Özçelik, haberimizvar.net’e özel açıklamalarda bulundu

haberimizvar.net Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, seçimli olağanüstü genel kurula gitmiş, 3 adayın yarıştığı genel kurulda, 1749 oy alan Niyazi Özçelik başkan seçilmişti. Özçelik, başkan olmasının ardından ilk açıklamasını haberimizvar.net’e yaptı.

ESNAFI BARIŞTIRACAĞIZ

Özçelik, yaptığı açıklamasında, “Sadece ben kazanmadım bu seçimi. Bütün şoför esnafı, bütün Antalya kazandı” dedi. Şoför esnafının artık yüz kızartıcı olaylarla anılmayacağını dile getiren Özçelik, “Artık doğru, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı olacak. Esnafımız düzgün geçinecek, birbiri ile barışacak. Kavga, dövüş, tartışma olmayacak. Biz de esnafımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Mazbatasını henüz almadığını belirten Özçelik, şoför esnafı için birçok projesi olduğunu söyledi. Mazbatasını aldığında yapacağı projeleri de açıklayacağını dile getiren Özçelik, odanın adının karıştığı yolsuzluk olayları ilgili de, “Yolsuzlukla mücadelemiz devam ediyor ve devam da edecek. Bu olaylardan ötürü hakkı gasp edilen esnafımızın hakkı iade edilecek. Yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz. Yargının işine tabiî ki de karışamayız ama biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Esnafımızın hakkını sonuna kadar koruyacağız” dedi.

KİMSENİN GÜVENİ BOŞA ÇIKMAYACAK

Doğru, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğinin altını çizen Özçelik, “Antalya’nın en büyük esnaf odası, en büyük meslek odasıyız. Sadece taksicilik yapan esnafımızın değil, elinde ehliyeti olan herkesi temsil ediyoruz. Bütün herkesin temsil edilmesi gerekiyor. Biz ehliyeti olan herkesin temsilcisiyiz. Odamız ve esnafımıza hak ettiği değil, hak ettiğinden daha fazla değeri göstereceğiz. Zaten üyelerimiz ve aldığımız oylara bakarsanız esnafımızın tercihini görebilirsiniz. Kimsenin güvenini boşa çıkarmayacağız ve elimizden geldiğinden daha fazlasını odamıza kazandıracağız” diye konuştu.

İlgili Link: http://haberimizvar.net/haber-secimin-kazanani-niyazi-ozcelik-6859.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.