Nizamettin Sağır sordu: Diğer AVM’lere niye karşı değilsiniz?

GÜNDEM 11.11.2019 - 17:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Nizamettin Sağır sordu: Diğer AVM’lere niye karşı değilsiniz?

Konuksever AVM’nin 10 yıldır Antalya gündeminde bilinçli olarak tutulduğunu ileri süren Nizamettin Sağır, “Konyaaltı’nda Minicity’nin eski yerine, Haşim İşcan Kültür Merkezi yanına ve ATSO karşısına yapılacak olan AVM’lere niçin karşı değilsiniz?” diye sordu

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya kurucu il başkanı Avukat Nizamettin Sağır, Konuksever AVM’ye karşı çıkanlara bir dizi soru yöneltti. Konuksever AVM hikayesinin 10 yıldır Antalya gündeminde tutulduğunu hatırlatan Sağır, “Şehir içinde AVM’ye karşıysan, Konyaaltı’nda Minicity yerine yapılması düşünülen AVM’ye, Haşim İşcan Kültür Merkezi yanında yapılması düşünülen AVM’ye, ATSO karşısında planlanan AVM’ye niçin karşı değilsin?” diye sordu. BAŞKA AVM PROJELERİ VAR MI? Sağır sorularını şöyle sürdürdü: “Bunlar bildiklerimiz, bizim bilmeyip de sizin bildiğiniz başka AVM projeleri ile ilgili olarak Antalyalıları niçin aydınlatmadınız? Bunlara da karşıysan niye sesini duymadık? Şehir içinde AVM’ye karşıysan, şehir içinde 4 bin metrekareden büyük ticari alan yapılmaması ilkesini her mahalle için uygulama sözü veriyor musun? ‘Ranta karşıyım’ diyorsan semt spor sahası ticari alana çevrilirken ne yaptın? ‘Ranta karşıyım’ diyorsan Konyaaltı plajlarının işletmesinin belediyeye tekrar devri için önerilerin nedir?” ‘ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR’ AVM’ler konusunda çifte standart uygulandığını savunan Sağır, “10 yıldır başka şeyler konuşulmayıp sadece bir yer gündemde tutuluyorsa insanın aklına başka sorular gelir. Çifte standart uygulanır, eşitlik yok edilirse herkese konuşma hakkı doğar. Antalya’da artık bazı şeyler kapalı kapıların ardı yerine açıkta konuşulsun” çağrısı yaptı.
Konuksever AVM’nin 10 yıldır Antalya gündeminde bilinçli olarak tutulduğunu ileri süren Nizamettin Sağır, “Konyaaltı’nda Minicity’nin eski yerine, Haşim İşcan Kültür Merkezi yanına ve ATSO karşısına yapılacak olan AVM’lere niçin karşı değilsiniz?” diye sordu

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya kurucu il başkanı Avukat Nizamettin Sağır, Konuksever AVM’ye karşı çıkanlara bir dizi soru yöneltti. Konuksever AVM hikayesinin 10 yıldır Antalya gündeminde tutulduğunu hatırlatan Sağır, “Şehir içinde AVM’ye karşıysan, Konyaaltı’nda Minicity yerine yapılması düşünülen AVM’ye, Haşim İşcan Kültür Merkezi yanında yapılması düşünülen AVM’ye, ATSO karşısında planlanan AVM’ye niçin karşı değilsin?” diye sordu.

BAŞKA AVM PROJELERİ VAR MI?

Sağır sorularını şöyle sürdürdü: “Bunlar bildiklerimiz, bizim bilmeyip de sizin bildiğiniz başka AVM projeleri ile ilgili olarak Antalyalıları niçin aydınlatmadınız? Bunlara da karşıysan niye sesini duymadık? Şehir içinde AVM’ye karşıysan, şehir içinde 4 bin metrekareden büyük ticari alan yapılmaması ilkesini her mahalle için uygulama sözü veriyor musun? ‘Ranta karşıyım’ diyorsan semt spor sahası ticari alana çevrilirken ne yaptın? ‘Ranta karşıyım’ diyorsan Konyaaltı plajlarının işletmesinin belediyeye tekrar devri için önerilerin nedir?”

‘ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR’

AVM’ler konusunda çifte standart uygulandığını savunan Sağır, “10 yıldır başka şeyler konuşulmayıp sadece bir yer gündemde tutuluyorsa insanın aklına başka sorular gelir. Çifte standart uygulanır, eşitlik yok edilirse herkese konuşma hakkı doğar. Antalya’da artık bazı şeyler kapalı kapıların ardı yerine açıkta konuşulsun” çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.