Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı

YEREL 06.09.2023 - 12:55, Güncelleme: 06.09.2023 - 12:57
 

Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı

Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmezi ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ etkinlikleri yoğun ilgiden dolayı 17 Eylül ‘e kadar uzatıldı.

haberimizvar.net- Kepez’de nostaljik günler devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinlikleri 3 Eylül’de sona eriyordu. Yoğun ilgiden dolayı etkinlik takvimi 17 Eylül’e kadar uzatıldı. Buram buram nostalji kokan Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri, çocukların çok sevdiği Palyoça Show, Balon Show, Çocuk Tiyatrosu, konserler ve yarışmalarla dolu yeni bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Dokumapark’taki Yeşilçam Sokağı, Akdeniz’in mavi beyaz renklerine bezenmiş Akdeniz Köyü, 17 Eylül’e kadar Antalyalıları bekliyor.   ETKİNLİK TAKVİMİ 7 EYLÜL Perşembe Sinema 8 EYLÜL Cuma Palyaço Show 9 EYLÜL Cumartesi Konser 10 EYLÜL Pazar DJ performans 11 EYLÜL Pazartesi Sinema 12 EYLÜL Salı Çocuk Tiyatrosu/ Sinema 13 EYLÜL Çarşamba Maskot/Balon Show/Sinema 14 EYLÜL Perşembe Sinema 15 EYLÜL Cuma Aileler Yarışıyor 16 EYLÜL Cumartesi Konser 17 EYLÜL Pazar DJ Performans
Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmezi ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ etkinlikleri yoğun ilgiden dolayı 17 Eylül ‘e kadar uzatıldı.

haberimizvar.net- Kepez’de nostaljik günler devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinlikleri 3 Eylül’de sona eriyordu. Yoğun ilgiden dolayı etkinlik takvimi 17 Eylül’e kadar uzatıldı. Buram buram nostalji kokan Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri, çocukların çok sevdiği Palyoça Show, Balon Show, Çocuk Tiyatrosu, konserler ve yarışmalarla dolu yeni bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Dokumapark’taki Yeşilçam Sokağı, Akdeniz’in mavi beyaz renklerine bezenmiş Akdeniz Köyü, 17 Eylül’e kadar Antalyalıları bekliyor.  

ETKİNLİK TAKVİMİ

7 EYLÜL Perşembe Sinema

8 EYLÜL Cuma Palyaço Show

9 EYLÜL Cumartesi Konser

10 EYLÜL Pazar DJ performans

11 EYLÜL Pazartesi Sinema

12 EYLÜL Salı Çocuk Tiyatrosu/ Sinema

13 EYLÜL Çarşamba Maskot/Balon Show/Sinema

14 EYLÜL Perşembe Sinema

15 EYLÜL Cuma Aileler Yarışıyor

16 EYLÜL Cumartesi Konser

17 EYLÜL Pazar DJ Performans

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.