Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali'nde etkinlikler sürüyor

YEREL 29.08.2023 - 14:32, Güncelleme: 29.08.2023 - 14:34
 

Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali'nde etkinlikler sürüyor

Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Dokuma Park'taki 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali'nde etkinlikler aralıksız sürüyor. Antalyalılar, bu kez de türkü gecesinde buluştu, neşeli türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.

haberimizvar.net-  Ağustos Cumartesi akşamı başlayan 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali' kapsamında bugüne kadar müzik dinletisi, konser, çocuklar ve büyükler için sinema, sihirbaz, tiyatro ve sünnet şöleni gibi birçok sanat etkinlikleri gerçekleştirildi. Festivale ilgi oldukça yoğun oldu. Nostaljik Yeşilçam Sokağı'nın sahnesinde Antalya'nın müzik gruplarından 'Hasan Safran Türk Halk Müziği Korosu' sahne aldı. Şef Hasan Safran'ın yönettiği konserde Anadolu'nun bağrından çıkmış, zihinlerde yer etmiş duygu yüklü türkülere yer verildi. Türkü gecesinde buluşan sanat severler, koro ve solistlerin seslendirdiği türkülere hep bir ağızdan eşlik ederken bir yandan da halay çekip doyasıya eğlendi.  Kepez Belediyesi'nin Dokuma Park'taki 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali', konser, bando konseri ve sinema gösterimleri 3 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek.  
Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Dokuma Park'taki 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali'nde etkinlikler aralıksız sürüyor. Antalyalılar, bu kez de türkü gecesinde buluştu, neşeli türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.

haberimizvar.net-  Ağustos Cumartesi akşamı başlayan 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali' kapsamında bugüne kadar müzik dinletisi, konser, çocuklar ve büyükler için sinema, sihirbaz, tiyatro ve sünnet şöleni gibi birçok sanat etkinlikleri gerçekleştirildi. Festivale ilgi oldukça yoğun oldu.

Nostaljik Yeşilçam Sokağı'nın sahnesinde Antalya'nın müzik gruplarından 'Hasan Safran Türk Halk Müziği Korosu' sahne aldı. Şef Hasan Safran'ın yönettiği konserde Anadolu'nun bağrından çıkmış, zihinlerde yer etmiş duygu yüklü türkülere yer verildi. Türkü gecesinde buluşan sanat severler, koro ve solistlerin seslendirdiği türkülere hep bir ağızdan eşlik ederken bir yandan da halay çekip doyasıya eğlendi. 

Kepez Belediyesi'nin Dokuma Park'taki 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı Festivali', konser, bando konseri ve sinema gösterimleri 3 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.