Nur Sürer'den Hülya Koçyiğit'e: Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum

GÜNDEM 21.11.2020 - 17:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Nur Sürer'den Hülya Koçyiğit'e: Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum

Nur Sürer, iktidara verdiği destekle bilinen Hülya Koçyiğit'i eleştirdi: "Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum. Sen Hülya Koçyiğit'sin. Sen filmlerde oynarken, bakanlar sokakta misket oynuyordu... Sinirleniyorum ama çok da üzülüyorum."

haberimizvar.net- Son olarak çok konuşulan 'Bir Başkadır'da rol alan oyuncu Nur Sürer, YouTube'da yayın yapan 'Yol TV'deki 'Açık Konuşalım' programında soruları yanıtladı. En beğendiği politikacının Selahattin Demirtaş olduğunu söyleyen Nur Sürer, ünlü oyuncuların hükümetin politikalarını destekleyen açıklamalarına ilişkin bir soruya yanıt verirken Hülya Koçyiğit ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sürer, Koçyiğit'in, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Fatma Girik ile birlikte 'dört yapraklı yonca' olarak anıldığını ve bu isimlerin partiler üstü olduğunu belirterek "Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum. Sen Hülya Koçyiğit'sin. Sen filmlerde oynarken, başbakan şunu bunu olan adamlar sokaklarda misket oynuyordu" ifadelerini kullandı.  "Sevdiğim bir kadındır. Derman filminde birlikte oynadık. Çok merhametli iyi yürekli bir kadındır ama onu seven biri olarak çok üzgünüm. Neden böyle bir seçim yaptı bilemiyorum" diyen Sürer, "Geçen gün de demokratik bir ülkede yaşadığımızı söyledi. Sinirleniyorum ama çok da üzülüyorum" dedi.  
Nur Sürer, iktidara verdiği destekle bilinen Hülya Koçyiğit'i eleştirdi: "Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum. Sen Hülya Koçyiğit'sin. Sen filmlerde oynarken, bakanlar sokakta misket oynuyordu... Sinirleniyorum ama çok da üzülüyorum."

haberimizvar.net- Son olarak çok konuşulan 'Bir Başkadır'da rol alan oyuncu Nur Sürer, YouTube'da yayın yapan 'Yol TV'deki 'Açık Konuşalım' programında soruları yanıtladı. En beğendiği politikacının Selahattin Demirtaş olduğunu söyleyen Nur Sürer, ünlü oyuncuların hükümetin politikalarını destekleyen açıklamalarına ilişkin bir soruya yanıt verirken Hülya Koçyiğit ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sürer, Koçyiğit'in, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Fatma Girik ile birlikte 'dört yapraklı yonca' olarak anıldığını ve bu isimlerin partiler üstü olduğunu belirterek "Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum. Sen Hülya Koçyiğit'sin. Sen filmlerde oynarken, başbakan şunu bunu olan adamlar sokaklarda misket oynuyordu" ifadelerini kullandı. 

"Sevdiğim bir kadındır. Derman filminde birlikte oynadık. Çok merhametli iyi yürekli bir kadındır ama onu seven biri olarak çok üzgünüm. Neden böyle bir seçim yaptı bilemiyorum" diyen Sürer, "Geçen gün de demokratik bir ülkede yaşadığımızı söyledi. Sinirleniyorum ama çok da üzülüyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.