Nuri Şahin'e anlamlı ödül

SPOR 28.11.2023 - 17:46, Güncelleme: 28.11.2023 - 17:49
 

Nuri Şahin'e anlamlı ödül

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu , Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'i 'En Centilmen Teknik Direktör Ödülü'ne layık gördü.

haberimizvar.net- Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'e anlamlı ödül. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Fair Play Ödülleri'nin Ekim 2023 dönemi sahiplerini açıkladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, 'En Centilmen Teknik Direktör Ödülü'ne layık görüldü. Şahin'e ödülün gerekçesi şöyle açıklandı: "Başarılı futbolculuk kariyerini noktalayıp, teknik direktör olarak görevine başladığından bu yana maç önü ve maç sonu konuşmalarında skordan bağımsız şekilde yaptığı sportmenliğe uygun açıklamaları, futbolun diğer paydaşlarına karşı saygılı ve örnek yaklaşımlarından dolayı bu ödüle layık görülmüştür. Ayrıca futbol sezonu dışında tatil aylarını da sosyal sorumluk projelerine ayıran örnek bir kişiliği olduğu oy verenler tarafından gerekçelere eklenmiştir" TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera'yı en centilmen futbolcu, Galatasaray taraftarlarını da en centilmen taraftar ödülüne layık gördü.
Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu , Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'i 'En Centilmen Teknik Direktör Ödülü'ne layık gördü.

haberimizvar.net- Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'e anlamlı ödül. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Fair Play Ödülleri'nin Ekim 2023 dönemi sahiplerini açıkladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, 'En Centilmen Teknik Direktör Ödülü'ne layık görüldü. Şahin'e ödülün gerekçesi şöyle açıklandı:

"Başarılı futbolculuk kariyerini noktalayıp, teknik direktör olarak görevine başladığından bu yana maç önü ve maç sonu konuşmalarında skordan bağımsız şekilde yaptığı sportmenliğe uygun açıklamaları, futbolun diğer paydaşlarına karşı saygılı ve örnek yaklaşımlarından dolayı bu ödüle layık görülmüştür. Ayrıca futbol sezonu dışında tatil aylarını da sosyal sorumluk projelerine ayıran örnek bir kişiliği olduğu oy verenler tarafından gerekçelere eklenmiştir" TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera'yı en centilmen futbolcu, Galatasaray taraftarlarını da en centilmen taraftar ödülüne layık gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.