Nusret Bayar seçim ofisini açtı

SİYASET 05.01.2020 - 20:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Nusret Bayar seçim ofisini açtı

Seçim ofisini açan CHP Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, “AKP iktidarının açtığı yaraları sarmak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye için çıktığımız bu yolda, partimizi Antalya’da zirveye, Türkiye’de de iktidara taşıyacağız” dedi.

haberimizvar.netCHP Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, kalabalık bir katılımla seçim ofisini açtı. 100. Yıl Caddesi üzerindeki Samanyolu Pastanesi’nin yanında olan seçim ofisinin açılışını sosyal medya hesabından paylaşan Bayar, “Teşekkürler büyük ailem! Partililerimizin, yol arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla seçim ofisimizi açtık. 17 yıllık AKP iktidarının açtığı yaraları sarmak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstermek için çıktığımız bu yolda, partimizi Antalya’da zirveye, Türkiye’de de iktidara taşıyacağız” dedi.   ‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’ İl başkan adayı Nusret Bayar açıklamasını şöyle sürdürdü. “Bizim yolumuz yoldaşlık yoludur. Bizim yolumuz kayıtsız şartsız örgütlü mücadele yoludur. Çünkü; örgütlü bir gücü hiçbir kuvvet yenemez. Antalya’mızda güçlü bir örgüt yapılanmasıyla o büyük memleket şairimizin dediği gibi bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine yürüyeceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmayan, coşkumuza ortak olan bütün yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Hep birlikte başaracağız!”… 
Seçim ofisini açan CHP Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, “AKP iktidarının açtığı yaraları sarmak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye için çıktığımız bu yolda, partimizi Antalya’da zirveye, Türkiye’de de iktidara taşıyacağız” dedi.

haberimizvar.netCHP Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, kalabalık bir katılımla seçim ofisini açtı. 100. Yıl Caddesi üzerindeki Samanyolu Pastanesi’nin yanında olan seçim ofisinin açılışını sosyal medya hesabından paylaşan Bayar, “Teşekkürler büyük ailem!

Partililerimizin, yol arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla seçim ofisimizi açtık. 17 yıllık AKP iktidarının açtığı yaraları sarmak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstermek için çıktığımız bu yolda, partimizi Antalya’da zirveye, Türkiye’de de iktidara taşıyacağız” dedi.

 

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

İl başkan adayı Nusret Bayar açıklamasını şöyle sürdürdü. “Bizim yolumuz yoldaşlık yoludur. Bizim yolumuz kayıtsız şartsız örgütlü mücadele yoludur. Çünkü; örgütlü bir gücü hiçbir kuvvet yenemez. Antalya’mızda güçlü bir örgüt yapılanmasıyla o büyük memleket şairimizin dediği gibi bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine yürüyeceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmayan, coşkumuza ortak olan bütün yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Hep birlikte başaracağız!”… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.