Nutuk okuyanlar kafa çekerken, Kuran okuyanlar SİHA uçuruyor

GÜNDEM 01.09.2021 - 13:17, Güncelleme: 01.09.2021 - 13:17
 

Nutuk okuyanlar kafa çekerken, Kuran okuyanlar SİHA uçuruyor

AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” dedi.

haberimizvar.net-  AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, sosyal medya hesabından Çorlu’da Bayraktar Akıncı TİHA’nın Teslimat ve Mezuniyet Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” diye yazdı.  NUTUK İLE KURULAN CUMHURİYET  Özdemir’in paylaşımına tepki gösteren CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Nutuk ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun üçüncü yılında, 1926’da uçak fabrikası kurdu. 95 yıl geçmiş, bugün 20 yıldır iktidarda olan güruh ise memleket cayır cayır yanarken bir galon su dökecek uçak bulamadı. Şimdi bu zihniyetin bir ilçe başkanı Nutuk ile Kur’an’ı yarıştırıyor ya, hem Türk milletine hakaret ediyor, hem Müslümanları incitiyor. Millet ıslah etmeden önce Allah ıslah etsin” dedi. Sosyal medyada çok sayıda tepki alan Özdemir bir süre sonra paylaşımını sildi.  
AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” dedi.

haberimizvar.net-  AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, sosyal medya hesabından Çorlu’da Bayraktar Akıncı TİHA’nın Teslimat ve Mezuniyet Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” diye yazdı.

 NUTUK İLE KURULAN CUMHURİYET

 Özdemir’in paylaşımına tepki gösteren CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Nutuk ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun üçüncü yılında, 1926’da uçak fabrikası kurdu. 95 yıl geçmiş, bugün 20 yıldır iktidarda olan güruh ise memleket cayır cayır yanarken bir galon su dökecek uçak bulamadı. Şimdi bu zihniyetin bir ilçe başkanı Nutuk ile Kur’an’ı yarıştırıyor ya, hem Türk milletine hakaret ediyor, hem Müslümanları incitiyor. Millet ıslah etmeden önce Allah ıslah etsin” dedi. Sosyal medyada çok sayıda tepki alan Özdemir bir süre sonra paylaşımını sildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.