O CHP’li Tuncay Özkan mı?

SİYASET 21.11.2019 - 13:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

O CHP’li Tuncay Özkan mı?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP genel başkanlığı için bir CHP’liye destek vaat ettiği iddiaları üzerine Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Metin Feyzioğlu o ismin kendileri olmadığını açıkladı. Bu açıklamalardan sonra gözler Tuncay Özkan’a döndü.

haberimizvar.net- Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın “Erdoğan, CHP genel başkanlığı için bir CHP’liye destek vaat etti” iddiası siyaset gündemine yerleşti. İddiaların gündeme gelmesiyle birlikte gözlerin çevrildiği ilk isim olan Muharrem İnce bir açıklama yaparak o kişinin kendisi olmadığını söyledi.  Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, isimleri konuşulan İlhan Kesici ve Muharrem İnce ile görüştüğünü ve çok sert cümlelerle reddettiklerini söyledi. Uğuroğlu, söz konusu iddia ile ilgili olarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun da “FETÖ hesapları adımı yayıyor… Niye üstüme alınayım ki? Rahmi Turan benim adımı mı söylüyor? Tamamen algı operasyonu… Ben CHP üyesi değilim ki...” dediğini aktardı. KILIÇDAROĞLU DA DOĞRULADI Öte yandan bu sabah Fox TV’de ‘İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’ programının konuğu olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur... CHP’yi nasıl dağıtırız diye çalışan ekipleri var. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Adamlar tutuldu, paralar verildi. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. Akıl var, mantık var. Başka işin mi gücün mü yok? Erdoğan, CHP’yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Devletin en kilit noktasındaki isimleri devreye soktuğunu biliyorum. Okuduğumda ‘doğrudur’ dedim. İsim vermek istemiyorum” dedi. GÖZLER TUNCAY ÖZKAN’A DÖNDÜ Muharrem İnce, İlhan Kesici, Metin Feyzioğlu’nun o kişinin kendilerinin olmadığını açıklamasından sonra CHP kulislerine başka bir isim düştü. Son günlerde İzmir’deki CHP’li belediyeleri, yanında AND adlı asansör denetim firmasının sahibiyle birlikte ziyaret ederek denetim işlerinin bu firmaya verilmesini istediği iddialarıyla gündeme gelen CHP Milletvekili Tuncay Özkan’ın Erdoğan’la görüşen isim olduğu ileri sürülmeye başlandı. Asansör denetim iddialarını yalanlayan Özkan, Saray’la görüşen CHP’li iddialarıyla ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı. 
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP genel başkanlığı için bir CHP’liye destek vaat ettiği iddiaları üzerine Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Metin Feyzioğlu o ismin kendileri olmadığını açıkladı. Bu açıklamalardan sonra gözler Tuncay Özkan’a döndü.

haberimizvar.net- Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın “Erdoğan, CHP genel başkanlığı için bir CHP’liye destek vaat etti” iddiası siyaset gündemine yerleşti. İddiaların gündeme gelmesiyle birlikte gözlerin çevrildiği ilk isim olan Muharrem İnce bir açıklama yaparak o kişinin kendisi olmadığını söyledi.  Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, isimleri konuşulan İlhan Kesici ve Muharrem İnce ile görüştüğünü ve çok sert cümlelerle reddettiklerini söyledi. Uğuroğlu, söz konusu iddia ile ilgili olarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun da “FETÖ hesapları adımı yayıyor… Niye üstüme alınayım ki? Rahmi Turan benim adımı mı söylüyor? Tamamen algı operasyonu… Ben CHP üyesi değilim ki...” dediğini aktardı.

KILIÇDAROĞLU DA DOĞRULADI

Öte yandan bu sabah Fox TV’de ‘İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’ programının konuğu olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur... CHP’yi nasıl dağıtırız diye çalışan ekipleri var. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Adamlar tutuldu, paralar verildi. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. Akıl var, mantık var. Başka işin mi gücün mü yok? Erdoğan, CHP’yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Devletin en kilit noktasındaki isimleri devreye soktuğunu biliyorum. Okuduğumda ‘doğrudur’ dedim. İsim vermek istemiyorum” dedi.

GÖZLER TUNCAY ÖZKAN’A DÖNDÜ

Muharrem İnce, İlhan Kesici, Metin Feyzioğlu’nun o kişinin kendilerinin olmadığını açıklamasından sonra CHP kulislerine başka bir isim düştü. Son günlerde İzmir’deki CHP’li belediyeleri, yanında AND adlı asansör denetim firmasının sahibiyle birlikte ziyaret ederek denetim işlerinin bu firmaya verilmesini istediği iddialarıyla gündeme gelen CHP Milletvekili Tuncay Özkan’ın Erdoğan’la görüşen isim olduğu ileri sürülmeye başlandı. Asansör denetim iddialarını yalanlayan Özkan, Saray’la görüşen CHP’li iddialarıyla ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.