O çiftçiye de özür dilettiler

GÜNDEM 22.06.2021 - 10:55, Güncelleme: 22.06.2021 - 10:55
 

O çiftçiye de özür dilettiler

İYİ Parti lideri Akşener’in önüne tarlada kalan soğanını dökerek “Çiftçi rezil, rezil. Vatandaş seçim istiyor” sözleriyle isyan eden çiftçiye de özür dilettiler. A Haber’e konuşan Mehmet Bülbül “Galeyana geldim. Herkesten özür diliyorum” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önüne tarlada kalan soğanını dökerek, “Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor” sözleriyle isyan eden çiftçi geri adım attı. Türk bayrağı asılı fonda A Haber’e açıklama yapan Mehmet Bülbül “Herkesten özür diliyorum Ben vatanı, milletimi, askerimi seviyorum, galeyena geldim, pişmanım” diye konuştu. ‘ÇİFTÇİ REZİL’ DİYE İSYAN ETMİŞTİ Geçen hafta Akşener, Adana’nın Ceyhan ilçesinde çiftçiyi ziyaret ederek sorunlarını dinlemişti. Bu sırada bir çiftçi, tarlasında kalan soğanı ve karpuzu yere dökerek, “Para yapmıyor, para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor” sözleriyle isyan etmişti. VALİLİKTE ÖZÜR DİLETTİLER Çiftçi Mehmet Bülbül’ün geri adımı daha önceki özür dileme hadiselerini de hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Elazığ ziyaretinde de “Açım ben, açım” diye seslenen Bedriye Fırat da geri adım atmıştı. Elazığ Valiliği’nde gazetecilere konuşan Fırat, şunları kaydetmişti: “Yanlış anlamışlar. Allah, cumhurbaşkanımızı da başımızdan eksik etmesin ve Allah bin kere ondan razı olsun. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim”. ODA BAŞKANINDAN DA ÇARK Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Malatya’da evine ekmek götüremediğini belirten Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce’yle yaşadığı, “Keyif çayı bak. Çayı iç” polemiğinin ardından ise Mesut İnce, “Cumhurbaşkanımız o sözü espri amaçlı söylemişti” açıklamasında bulunmuştu.  
İYİ Parti lideri Akşener’in önüne tarlada kalan soğanını dökerek “Çiftçi rezil, rezil. Vatandaş seçim istiyor” sözleriyle isyan eden çiftçiye de özür dilettiler. A Haber’e konuşan Mehmet Bülbül “Galeyana geldim. Herkesten özür diliyorum” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önüne tarlada kalan soğanını dökerek, “Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor” sözleriyle isyan eden çiftçi geri adım attı. Türk bayrağı asılı fonda A Haber’e açıklama yapan Mehmet Bülbül “Herkesten özür diliyorum Ben vatanı, milletimi, askerimi seviyorum, galeyena geldim, pişmanım” diye konuştu.

‘ÇİFTÇİ REZİL’ DİYE İSYAN ETMİŞTİ

Geçen hafta Akşener, Adana’nın Ceyhan ilçesinde çiftçiyi ziyaret ederek sorunlarını dinlemişti. Bu sırada bir çiftçi, tarlasında kalan soğanı ve karpuzu yere dökerek, “Para yapmıyor, para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor” sözleriyle isyan etmişti.

VALİLİKTE ÖZÜR DİLETTİLER

Çiftçi Mehmet Bülbül’ün geri adımı daha önceki özür dileme hadiselerini de hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Elazığ ziyaretinde de “Açım ben, açım” diye seslenen Bedriye Fırat da geri adım atmıştı. Elazığ Valiliği’nde gazetecilere konuşan Fırat, şunları kaydetmişti: “Yanlış anlamışlar. Allah, cumhurbaşkanımızı da başımızdan eksik etmesin ve Allah bin kere ondan razı olsun. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim”.

ODA BAŞKANINDAN DA ÇARK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Malatya’da evine ekmek götüremediğini belirten Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce’yle yaşadığı, “Keyif çayı bak. Çayı iç” polemiğinin ardından ise Mesut İnce, “Cumhurbaşkanımız o sözü espri amaçlı söylemişti” açıklamasında bulunmuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.