O gazeteciye özür dilettiler!

GÜNDEM 25.11.2019 - 18:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

O gazeteciye özür dilettiler!

Konya Valisi Toprak’ın bacak bacak üstüne attığı için azarladığı kişinin öğretmen değil, gazeteci Ali Akkuş olduğu ortaya çıktı. Akkuş, çalıştığı gazetenin yazı işleri müdürüyle birlikte valinin makamına giderek özür dilediğini açıkladı.

haberimizvar.net- Konya’da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde Vali Cüneyit Orhan Toprak tarafından azarlanan yerel gazete muhabiri Ali Akkuş, “Kürsüye çıkan Vali Bey’in bana seslendiğini fark ettim. ‘Öğretmen misin birader?’ dedi, ‘hayır muhabirim’ dedim. Söylediklerimi işitmediği için konuşmasına devam etti. Utancımdan kafamı eğip dinlemek zorunda kaldım” dedi. Konya’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde bacak bacak üstüne attığı için Vali  Toprak tarafından “Sen öğretmen misin? O zaman öğretmen gibi otur da görelim” sözleriyle azarlanan ‘Anadolu’da Bugün’ gazetesinin muhabir Ali Akkuş, Sözcü gazetesinden Müslüm Evci’ye konuştu. ‘AYAKLARIMI DALGINLIKLA UZATTIM’ Bir anlık dalgınlıkla ayaklarını uzattığını belirten Ali Akkuş, “Öğretmenler Günü programını takip etmek üzere Selçuklu Kongre Merkezi’ne gittim. Programdan birkaç kare fotoğraf çektikten sonra telefonumun ses kaydını açtım. Ardından orada bulunan boş bir koltuğa oturdum. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Vali Bey’in bana seslendiğini fark ettim. ‘Öğretmen misin birader?’ dedi. Ben de ayağa kalkarak, ‘Hayır muhabirim’ dedim. Fakat benim söylediklerimi işitmediği için konuşmasına devam etti. Ben de utancımdan kafamı eğip dinlemek zorunda kaldım” dedi.   MAKAMA GÖTÜRÜP ÖZÜR DİLETTİLER Toprak’ın makamına giderek kendisinden özür dilediğini söyleyen Kuş, “Bu sabah gazetemizin yazı işleri müdürü ile birlikte makamına giderek, gazetemiz adına özür diledik. Yaşananlardan dolayı üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim” diye konuştu.  
Konya Valisi Toprak’ın bacak bacak üstüne attığı için azarladığı kişinin öğretmen değil, gazeteci Ali Akkuş olduğu ortaya çıktı. Akkuş, çalıştığı gazetenin yazı işleri müdürüyle birlikte valinin makamına giderek özür dilediğini açıkladı.

haberimizvar.net- Konya’da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde Vali Cüneyit Orhan Toprak tarafından azarlanan yerel gazete muhabiri Ali Akkuş, “Kürsüye çıkan Vali Bey’in bana seslendiğini fark ettim. ‘Öğretmen misin birader?’ dedi, ‘hayır muhabirim’ dedim. Söylediklerimi işitmediği için konuşmasına devam etti. Utancımdan kafamı eğip dinlemek zorunda kaldım” dedi.

Konya’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde bacak bacak üstüne attığı için Vali  Toprak tarafından “Sen öğretmen misin? O zaman öğretmen gibi otur da görelim” sözleriyle azarlanan ‘Anadolu’da Bugün’ gazetesinin muhabir Ali Akkuş, Sözcü gazetesinden Müslüm Evci’ye konuştu.

‘AYAKLARIMI DALGINLIKLA UZATTIM’

Bir anlık dalgınlıkla ayaklarını uzattığını belirten Ali Akkuş, “Öğretmenler Günü programını takip etmek üzere Selçuklu Kongre Merkezi’ne gittim. Programdan birkaç kare fotoğraf çektikten sonra telefonumun ses kaydını açtım. Ardından orada bulunan boş bir koltuğa oturdum. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Vali Bey’in bana seslendiğini fark ettim. ‘Öğretmen misin birader?’ dedi. Ben de ayağa kalkarak, ‘Hayır muhabirim’ dedim. Fakat benim söylediklerimi işitmediği için konuşmasına devam etti. Ben de utancımdan kafamı eğip dinlemek zorunda kaldım” dedi.

 

MAKAMA GÖTÜRÜP ÖZÜR DİLETTİLER

Toprak’ın makamına giderek kendisinden özür dilediğini söyleyen Kuş, “Bu sabah gazetemizin yazı işleri müdürü ile birlikte makamına giderek, gazetemiz adına özür diledik. Yaşananlardan dolayı üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.