O hain yakalandı

ASAYİŞ 24.12.2023 - 14:05, Güncelleme: 24.12.2023 - 14:29
 

O hain yakalandı

Antalya'da Twitter adlı sosyal medya platformunda @eosmk isimli sosyal medya hesabından Atatürk'e, şehitlere ve Türkiye'ye hakaret içerikli paylaşımlar yapan şahıs yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya'da sosyal medya hesabından Atatürk'e, şehitlere ve Türkiye'ye hakaret içeren paylaşımlar yapan şahıs yakalandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :  X/Twitter sosyal medya platformu üzerinden "@eosmk" isimli kullanıcı tarafından “Atatürk'e, Şehitlerimize ve Vatanımıza” hakaret içerikli paylaşımlar yapıldığı görülmüştür. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda bahse konu sosyal medya hesabı incelendiğinde kullanıcının O.K isimli şahıs olduğu tespit edilerek ikametinde yakalanmıştır.    Yapılan ikamet aramasında; - 2 Adet Havalı diye tabir edilen Uzun Namlu Tüfek - 2 Adet Havalı Diye Tabir Edilen Tabanca ve 2 adet Şarjör - 6 adet Kasatura Bıçak ve 1 adet Muşta ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında 5816 Sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar, TCK 216 Halkı Kin ve Düşmanlığa  Tahrik veya Aşağılama, TCK 213 Halk Arasında Endişe Korku ve Panik Yaratmak, TCK 301 Türk Milletini Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama suçlarından tahkikata başlanmıştır.
Antalya'da Twitter adlı sosyal medya platformunda @eosmk isimli sosyal medya hesabından Atatürk'e, şehitlere ve Türkiye'ye hakaret içerikli paylaşımlar yapan şahıs yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya'da sosyal medya hesabından Atatürk'e, şehitlere ve Türkiye'ye hakaret içeren paylaşımlar yapan şahıs yakalandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi : 

X/Twitter sosyal medya platformu üzerinden "@eosmk" isimli kullanıcı tarafından “Atatürk'e, Şehitlerimize ve Vatanımıza” hakaret içerikli paylaşımlar yapıldığı görülmüştür.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda bahse konu sosyal medya hesabı incelendiğinde kullanıcının O.K isimli şahıs olduğu tespit edilerek ikametinde yakalanmıştır.

   Yapılan ikamet aramasında;

- 2 Adet Havalı diye tabir edilen Uzun Namlu Tüfek
- 2 Adet Havalı Diye Tabir Edilen Tabanca ve 2 adet Şarjör
- 6 adet Kasatura Bıçak ve 1 adet Muşta ele geçirilmiştir.

Şahıs hakkında 5816 Sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar, TCK 216 Halkı Kin ve Düşmanlığa  Tahrik veya Aşağılama, TCK 213 Halk Arasında Endişe Korku ve Panik Yaratmak, TCK 301 Türk Milletini Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama suçlarından tahkikata başlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.